Dr. Tim Ball: Sju sätt att upptäcka klimatförändringspropagandan


https://www.technocracy.news/dr-tim-ball-seven-ways-to-spot-climate-change-propaganda/

Klimatförändringspropagandan är utformad av FN för en enda sak: att skapa panik i världen för hållbar utveckling och dess gröna agenda. Den var en maskerad om välvilligheten att rädda världen, men den är skadlig för världen och den är omänsklig.

⁃  Författaren

Detta är en uppdatering av en tidigare ansträngning för att motverka propagandakriget som pågår för att främja lögnerna om miljö och klimat. En uppdatering krävs eftersom färdigheter förbättras genom övning och när de förlorar kriget, kräver desperationen ännu större bedrägerier. Teknokraterna står i centrum för denna utveckling.

Image result for maurice strong

Maurice Strong

De uppnår kontrollen på olika sätt, så det är ovärderligt att läsa tecknen och undvika bedrägeriet. Det mest pålitliga verktyget är enkel skepsis. Ironiskt nog är falska nyheter så genomgripande att det är mycket lättare att anta att allt är falskt.

Bedrägeriet om den globala uppvärmningen är den äldsta djupt förankrade falska nyhetsberättelsen eftersom den är produkten av regeringen och den Djupa statens byråkrater. Maurice Strong inrättade den mellanstatliga panelen för klimatförändringar (IPCC) genom World Meteorological Organization (WMO).

Detta är en FN-byrå som drivs av byråkrater i Genève men den består av byråkrater från nationella meteorologiska institutioner för varje FN-medlemsland. De arbetar varje dag för dina skattepengar med att lura dig.

Det här är vad som får larmklockorna att ringa på en korrekt avstämd global uppvärmningsdetektor:

Ett.
Allt som händer med väder och klimat är normalt och ligger inte utanför historiska register som de ständigt påstår. Därför är varje påstående eller berättelse om väder eller klimat ett bedrägeri. Ett sätt varpå de gör detta är vad klimatologerna kallar för att plocka russinen ur kakan.

Du kan välja vilken del som helst av en skiva för att visa trenden som stöder din berättelse. WMO påstår att ett 30-årigt perspektiv är statistiskt signifikant. De kallar det som sker under 30 för normalt när det är allt annat än normalt. Det antogs eftersom statistikerna hävdar att en provstorlek (n) på 30 är representativt för vilken befolkningsstorlek som helst. Problemet är bara att klimatcyklerna ligger på mellan 2 och 100 000 år.

Till exempel löd en BBC-rubrik under år 2017 ”Hetaste junidagen sedan sommaren 1976 i en värmebölja”.  Det är 41 år, vilket statistiskt sett är signifikant men inte klimatenligt av betydande. En Youtube-kanal rapporterar ”Sydney har den våtaste novemberdagen sedan 1984”.

CBS Pittsburgh rapporterade ”NWS: 2018 är det näst våtaste året i Pittsburgh”. Rekorden började år 1871 eller för 147 år sedan, men även det har inte klimatisk betydande. Det jag gillar med den här från North Carolina som säger, ”En titt tillbaka på den kallaste dagen någonsin i North Carolina”. ”Någonsin” betyder även i North Carolina ungefär 4,5 miljarder år.

tornado

Andra berättelser som fokuserar på ett mönster eller förändras åter i ett mönster med tanke på att det är något nytt eller onormalt. Rubriker som den här är från år 2012, ”Varför har det förekommit fler tornadon i år än vanligt?” Ofta är de tvetydiga liksom den här från New York Times år 2017: ”Orkansäsongen år 2017 är verkligen mer intensiv än normalt”.

När du läser artikeln upptäcker du, som vanligtvis i fallet, att varningarna i slutet indikerar på att det inte alls är ovanligt. Detta är irrelevant för författarna som vet att det enda som läsaren kommer ihåg är rubriken. Lägg märke till att rubriker alltid finns i det aktiva rösten till skillnad från de villkorade röstorden som ”kunde”, ”kanske” eller ”möjligen” finns i berättelsen.

 

Två.

År 2004 insåg gärningsmännen och förövarna för bedrägeriet för Global Warming vid University of East Anglia, att CO2-nivån fortsatte att stiga, men temperaturen slutade att öka. Det var vad Thomas Huxley beskrev det som, en vetenskapens stora tragedi, blev dödandet av en härlig hypotes med ett otäckt faktum.

Klimatbedragarna hoppade inte över i ett slag, de ändrade bara frågan från global uppvärmning till klimatförändringar. Detta gav dem ett större utbud och gjorde problemet mer hotande. Nu ser du rubriker som identifierar att de var, i varierande grad de varmaste, kallaste, våtaste, torraste, lugnaste och blåsigaste, i de officiella medierna, som till större delen av världen innefattar mindre än under 50 års tid. I verkligheten handlar problemet fortfarande bara om uppvärmning, eftersom det är den enda delen av vädret som påverkas av CO2.

 

Tre.

Utnyttjande av naturlig rädsla är centralt i varje försök till att kontrollera människor. Det är av ingen slump som de ursprungliga skräckhistorierna var Chicken Little and the sky is falling. Eller som H. L. Mencken sa:

Hela syftet med politik i praktiken är att hålla befolkningen orolig och därmed klamrande leda dem till säkerhet genom att hota dem med en oändlig serie av troll som alla är imaginära.

Vetenskapsförfattaren Michael Crichton skrev om hela sekvensen när det gäller klimatet i sin bok State of Fear. Den är fiktion. Här är kommentaren på Wikipedia:

State of Fear är en thrillerroman från år 2004 skriven av Michael Crichton, där ekoterrorister planerar massmord för att offentliggöra faran för global uppvärmning.

Vetenskapen är dock korrekt eftersom Crichton var rumskamrat på Harvard med Richard Lindzen, en topp klimatforskare. Crichton var läkare med doktorsexamen från Oxford.

 

Fyra.

Ifrågasätt en berättelse samma minut som den försöker spela på din skuld eller dina känslor. Undantagslöst gör den dig skyldig eftersom barnen kommer att dö, någon del av planetsystemet kollapsar, djur försvinner, skogar håller på att minska och korallreven dör.

Image result for isbjörn+panda

Naturligtvis snedvrider de alltid djurutrotningsfrågan. Jag förklarar för publiken att många djur trivs på grund av mänsklig aktivitet, likt duvor, ormar, prärievargar, råttor. Jag pausar sedan och frågar om jag ännu har nämnt några som de gillar? Påverkan används lurvigt, likt rundögda varelser som isbjörnar och pandabjörnar. Fler nya arter tillkommer varje dag, än de som utrotats under 50 år.

Fem.

Upphovsmän till propagandahistorier om miljö och klimatförändringar vet att allmänheten är dåligt informerad om vetenskap. De drar nytta av detta, genom att använda termer som människor inte förstår eller märker om saker för att göra dem mer hotfulla. Till exempel kallar de utbytbart och felaktigt CO2, som är en gas, för kol, vilket är ett fast ämne.

Image result for co2

De märker felaktigt koldioxid, som ett förorenande ämne. De gör meningslösa påståenden som ”Klimatförändringen är verklig” eller ”Vetenskapen är oföränderlig”. Ett sätt för att sätta den sista kommentaren i sitt rätta perspektiv är att utmana dem. Säg, ”bra, då bör vi avbryta all finansiering till klimatforskning”.

Sex.

En ändring av nyckelorden är ett säkert tecken på att åtminstone en aspekt av deras bedrägeri blottlades. Den klassiska förändringen som tidigare diskuterades var, gick från den globala uppvärmningen till klimatförändringarna. En annan förändring pågår eftersom människor börjat säga, klimatförändringar, hela tiden.

Image result for polar vortex 2019

Det finns tre utmanare som bör ersättas nu, ”klimatkaos”, ”klimatkatastrof” och ”klimatstörningar”. Termen ”Polar Vortex” var John Holdrens uppfinning när han var Obamas vetenskapliga rådgivare. Den är inte en vetenskaplig term, men den gav ett sken som antydde att den var ny och på grund av mänsklig aktivitet. I själva verket användes den populärt som ett ”utbrott av kall luft från Canada” som egentligen heter ”Alberta Clipper”.

Sju.

Ett annat tecken på propaganda är en ständig höjning av hotet. Här är ett bra exempel.

Och mänskligheten har inte lång tid på sig att agera, enligt en studie i tidskriften Nature Geoscience. Brittiska och australiensiska forskare rapporterar att de beräknade mönstret för temperaturökningarna, om man inte omedelbara vidtog åtgärder för att minska utsläppen av växthusgaser.

Propagandakriget blev nödvändigt från början eftersom det inte fanns några vetenskapliga bevis för påståendena om miljökollaps och människors påverkan av global uppvärmning.

Börja med en lögn, och du godtar den när bevisen avslöjar den, eller fortsätt med lögnen, med ständigt ökande bedrägerier. Som Sir Walter Scott sa: ”Vilken trasslig webb vi väver när vi först tillämpar lögnen”.

 

 Kategorier:klimatet, Naturen, naturförstöring, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

  1. Stoppa Chemtrails demonstration i Stockholm. Tal och lite om planerna framåt.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: