Tisdagen den 10 september kl. 14:00 vid Riksdagshuset – make some noise, people!

Bilden kan innehålla: himmel

Bästa läsare!

Följande text är inte av min signatur, och jag har ärligt talat mentalt sett inte avslutat min inre dialog om för- eller nackdelarna med denna auktion. Eller rättare sagt, jag vet inte om jag ska tro på att det blir någonting eller icke. Jag har inte heller värderat huruvida det är en poäng att protestera på detta milda sätt. Instinktivt känner jag att problemen som man ska manifestera emot inte kan lösas av politiker eftersom dessa skapats av just dem.

Men om nu folk kommer hörsamma denna kallelse så vore det synd om jag inte bidragit till att sprida den även till besökarna av Skrivarens Blogg, där det kanske finns någon som vill ge sig i kast med detta evenemang.

Inlägget här är signerat Björn Lunderquist som tänker ta bilen från hemmet i Helsingborg och tuta utanför riksdagshuset enligt angivet program. Eftersom jag förmodar att varken SVT, SR eller något av systemmedierna kommer ge Björn samma hjälp som de gett Klimatångest-Greta så ber jag att få dra mitt strå till stacken.

Hälsar eder Peter Harold

Upprop till alla Sveriges invånare om en icke-tyst minut mot våldet. Att spridas.

Måndagens offentliga avrättning i Malmö blev droppen för mig och säkert för många i vårt land.
År efter år har vi väntat på att regering och riksdag ska ta krafttag mot det ständigt ökade våldet och kriminaliteten, men förgäves. Våra folkvalda tycks inte begripa att de måste få stopp på alla mord, sprängningar, våldtäkter och misshandlingar som har blivit vardag i vårt tidigare så lugna land.

Vi måste därför tvinga dem att lyssna – med en gemensam, nationell manifestation mot våld och grov kriminalitet.
Du kan bidra genom att delta.

Ju fler som deltar desto kraftfullare budskap. Jag vill därför be dig att sprida (dela) detta upprop till alla som du känner så att många fler nås av budskapet och kan delta.

Tisdagen den 10 september kommer jag att parkera min bil i närheten av Riksdagshuset i Stockholm. Klockan 14:00 denna dag är riksdagsledamöterna samlade för att öppna höstens riksdagsarbete.

Prick klockan 14:00.00 kommer jag att trycka på mitt signalhorn för att under precis sextio sekunder visa mitt missnöje med våldsutvecklingen och med riksdagspolitikernas oförmåga att skapa säkerhet för sitt folk.
Jag uppmanar alla bilister både i Stockholm och i övriga landet att samtidigt med mig stanna sina bilar och hålla sina signalhorn intryckta under precis en minut.
Jag uppmanar också alla icke-bilister i Sverige att samtidigt föra så mycket väsen man kan, med musikinstrument, grytlock eller andra föremål.

Jag uppmanar alla skolelever att klockan 14:00 denna dag under en minut ställa sig på skolgårdarna och föra oväsen med tillgängliga föremål eller genom att skandera ”nog, nog, nog”.
För nu måste det vara nog.
Svenska folket inser detta och det är hög tid att landets riksdagsledamöter också gör det. De måste äntligen ta ansvar för säkerheten i vårt land

Jag ber dig ödmjukt om att bidra i denna helt privata aktion som står helt fri från alla politiska partier och som inte gör någon åtskillnad på varken nationalitet, etnicitet, religion, kön, ålder eller sexuell läggning. Om du deltar kan du efteråt säga till din omgivning att du tog ditt ansvar och gjorde vad du kunde för att väcka våra politiker – så att de räddar vårt land.
Tack på förhand!

 

PS
Det är märkligt att medierna och politikerna börjar fråga sig vad som hänt nu när det är kvinnor och flickor som dör av skjutningarna. Är det där deras tröskel för empati ligger? Ingen medkänsla för män som drabbas? Varför har ”samhället” så hög acceptansnivå för att män ska fara illa innan man reagerar? Nån gender-tyckare som kanske vill säga någonting här? Inte…? Nä, jag tänkte väl det.
DSKategorier:Svensk politik

Etiketter:

1 svar

  1. Det VI kan göra är att RÖSTA BORT alla partier i nästa val som är för fortsatt migration.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: