Sveriges regering, ledd av Stefan Löfven är inte regeringsduglig

Image result for regering duglig
Av Olle Ljungbeck

Med regeringsduglighet menas enligt 2 § Regeringsformen att Regeringen

Utöva makten med respekt för alla människors lika värde och för den enskilda människans frihet och värdighet. Den enskildes personliga, ekonomiska och kulturella välfärd ska vara grundläggande mål för den offentliga verksamheten.  Särskilt ska det allmänna trygga rätten till arbete, bostad och utbildning samt verka för social omsorg och trygghet och för goda förutsättningar för hälsa.

Genom den massinvandring som skett efter 2015 har regeringen Löfven åsamkat det svenska samhället och dess medborgare sådan skada att Regeringsformens 2 paragraf inte längre tillämpas eller hävdas.
Sålunda har kriminaliteten och våldet bland de inkommande invandrarna mot de svenska medborgarna visat sig vara av en så fruktansvärd omfattning att regeringen inte längre kan garantera medborgarna det skydd som Rf stadgar. Kriminaliteten och våldet har fått sådana dimensioner som aldrig tidigare förekommit i Sverige.
Det innebär att ett mycket stort antal medborgare, kvinnor/män, flickor/pojkar mördats, våldtagits, rånats, terroriseras etc. Till detta kommer förstörelse av bilar, och fastigheter till tiotals miljarders värde.
Detta är redan en nationell katastrof. Men härutöver utförs numera sprängdåd och förstörelse mot fastigheter i vilka samhällets – statliga och kommunala – institutioner är
inrymda. Sannolikheten för syftet med dessa är att skrämma de statliga och kommunala tjänstemännen till underkastelse och därmed ohotade kunna fortsätta den kriminella verksamheten utan ingripande eller påföljd från  myndigheterna.
När man i stället för ett kraftfullt engagemang från regeringens sida för att få slut på våldet och terrorn från kriminella invandrarelement väljer att sprida en dystopi om klimatet och andra händelser som man inte kan bevisa är orsakade av människan eller överhuvudtaget inte kan göra något åt måste något i tankesystemet vara fel.
För några dagar sedan skrev ett svenskt forskarlag att det klimat vissa nu sprider  all slags olycksprofetior om förekom med säkerhet under en period för 1200 år sedan. Alltså på vikingatiden.
En av våra främsta miljökämpar (numera död) Rolf Edberg skrev på 1960-talet en bok,”Dalens Ande” som skildrar två stora torrskeden i Olduvai, i Afrika för 700 000 år  respektive 150000 år sedan. Denna plats anses vara människans ”födelseort”. Han nämner sålunda redan på 1950-talet att ”forskare tror sig finna tecken på att vi är i början av en långsiktig global klimatändring, som kommer att yppa sig i ihållande torka i hela det ekvatoriala bältet från över den indiska subkontinenten till västra hemisfären”. ”Torkan och fuktperioder har alltid avlöst varandra”.
När man nu ovanpå all dagens klimathysteri får veta att forskare på fullt allvar sysslar med försök att genom algutfordring av nötkreatur få dessa att ”fisa” mindre och därmed sänka koldioxidhalten i världen fråga man sig om Kafka kunde kommit på något mera vansinnigt!
När regeringen, politikerna, medierna i stället för att sätta in alla insatser för att leva upp till grundlagens krav att på alla vis återskapa trygghet och välfärd för sitt folk, istället ägnar sig åt mer eller mindre dåraktiga och löjeväckande åtgärder för att stoppa naturens egen utveckling, slutar man givetvis att tro på något som helst förnuft och intelligens hos de nämnda.
Slutsatsen blir därför.
Regeringen har tappat kontrollen över de problem som följt av massinvandringen och söker därför genom en dystopisk agenda som inte tar hänsyn till denna massinvandrings katastrofala konsekvenser för ursprungsinvånarna utan söker på alla sätt dölja dessa genom att sprida hysteriska och osakliga åsikter om bl a klimatet.


Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

17 svar

 1. Wonderful article! This is the kind of info that should be shared across the internet.
  Shame on Google for now not positioning this put up upper!
  Come on over and consult with my website . Thank you =) Hello!
  Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to check
  it out. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be
  tweeting this to my followers! Wonderful blog and outstanding
  design and style. I need to to thank you for this excellent read!!

  I certainly loved every little bit of it. I
  have got you book marked to look at new stuff you http://vans.com

  Gilla

%d bloggare gillar detta: