Sveriges regering, ledd av Stefan Löfven är inte regeringsduglig

Image result for regering duglig
Av Olle Ljungbeck

Med regeringsduglighet menas enligt 2 § Regeringsformen att Regeringen

Utöva makten med respekt för alla människors lika värde och för den enskilda människans frihet och värdighet. Den enskildes personliga, ekonomiska och kulturella välfärd ska vara grundläggande mål för den offentliga verksamheten.  Särskilt ska det allmänna trygga rätten till arbete, bostad och utbildning samt verka för social omsorg och trygghet och för goda förutsättningar för hälsa.

Genom den massinvandring som skett efter 2015 har regeringen Löfven åsamkat det svenska samhället och dess medborgare sådan skada att Regeringsformens 2 paragraf inte längre tillämpas eller hävdas.
Sålunda har kriminaliteten och våldet bland de inkommande invandrarna mot de svenska medborgarna visat sig vara av en så fruktansvärd omfattning att regeringen inte längre kan garantera medborgarna det skydd som Rf stadgar. Kriminaliteten och våldet har fått sådana dimensioner som aldrig tidigare förekommit i Sverige.
Det innebär att ett mycket stort antal medborgare, kvinnor/män, flickor/pojkar mördats, våldtagits, rånats, terroriseras etc. Till detta kommer förstörelse av bilar, och fastigheter till tiotals miljarders värde.
Detta är redan en nationell katastrof. Men härutöver utförs numera sprängdåd och förstörelse mot fastigheter i vilka samhällets – statliga och kommunala – institutioner är
inrymda. Sannolikheten för syftet med dessa är att skrämma de statliga och kommunala tjänstemännen till underkastelse och därmed ohotade kunna fortsätta den kriminella verksamheten utan ingripande eller påföljd från  myndigheterna.
När man i stället för ett kraftfullt engagemang från regeringens sida för att få slut på våldet och terrorn från kriminella invandrarelement väljer att sprida en dystopi om klimatet och andra händelser som man inte kan bevisa är orsakade av människan eller överhuvudtaget inte kan göra något åt måste något i tankesystemet vara fel.
För några dagar sedan skrev ett svenskt forskarlag att det klimat vissa nu sprider  all slags olycksprofetior om förekom med säkerhet under en period för 1200 år sedan. Alltså på vikingatiden.
En av våra främsta miljökämpar (numera död) Rolf Edberg skrev på 1960-talet en bok,”Dalens Ande” som skildrar två stora torrskeden i Olduvai, i Afrika för 700 000 år  respektive 150000 år sedan. Denna plats anses vara människans ”födelseort”. Han nämner sålunda redan på 1950-talet att ”forskare tror sig finna tecken på att vi är i början av en långsiktig global klimatändring, som kommer att yppa sig i ihållande torka i hela det ekvatoriala bältet från över den indiska subkontinenten till västra hemisfären”. ”Torkan och fuktperioder har alltid avlöst varandra”.
När man nu ovanpå all dagens klimathysteri får veta att forskare på fullt allvar sysslar med försök att genom algutfordring av nötkreatur få dessa att ”fisa” mindre och därmed sänka koldioxidhalten i världen fråga man sig om Kafka kunde kommit på något mera vansinnigt!
När regeringen, politikerna, medierna i stället för att sätta in alla insatser för att leva upp till grundlagens krav att på alla vis återskapa trygghet och välfärd för sitt folk, istället ägnar sig åt mer eller mindre dåraktiga och löjeväckande åtgärder för att stoppa naturens egen utveckling, slutar man givetvis att tro på något som helst förnuft och intelligens hos de nämnda.
Slutsatsen blir därför.
Regeringen har tappat kontrollen över de problem som följt av massinvandringen och söker därför genom en dystopisk agenda som inte tar hänsyn till denna massinvandrings katastrofala konsekvenser för ursprungsinvånarna utan söker på alla sätt dölja dessa genom att sprida hysteriska och osakliga åsikter om bl a klimatet.
Annonser


Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

16 svar

 1. Inte på en enda punkt lyckas regeringen med statsministern leva upp till. Det
  är kris på alla områden och vi svenskar har det nästan sämst av alla i EU vad gäller ekonomi, trygghet och omsorg. Varför får han sitta kvar. Är det makten framför allt?

  Gillad av 2 personer

 2. Importerad röstboskap därför sitter Löfven med anhang kvar vid makten

  Gillad av 1 person

 3. Alla krisområden i sverige, leds av politiker. ÄR det en tillfällighet!! 😢

  Gilla

 4. Den värsta regering vi haft, vi svenskar lever farligt, och regeringen är helt tyst, hur länge orkar vi.

  Gillad av 1 person

 5. Vad händer med det svenska etablissemanget: Det är deprimerande, jag tror snart att hela svenska folket ser vart långdansen drar iväg. Inte är det med glädje och festyra man träder in i den tragedi som spelas upp av körledaren spelandes på trasigt svetsagregat, som han näppeligen lärt sig traktera då han inte följde med på lektionen, utan bestämde sej att i stället spela på en ostämd trut orgel. Den dansen vill jag inte vara med i. Så jag tar på mina steppskor och virvlar iväg i en välklingande SD komposition jag

  Gilla

 6. Reblogga detta på Micael Lidéns Blog och kommenterade:
  Mycket bra skrivet igen Olle Ljungbeck.

  Gillad av 1 person

 7. Skyddande av brottslingar är mig vetligt kriminellt. Det är det som sker nu i vårat land.(Regeringen).

  Gillad av 1 person

 8. Det är ingen i något parti som lyssnar på folket i vårat land. Bara skyller ifrån sig. 😦😦

  Gilla

 9. Gjorde militär värnplikt i 18 månader .i det syfte att kunna försvara mitt land när yttre krafter vill ta över ,då var ju fienden självklar Sovjetunionen nu är det den stora massinvandringen som gör att det svenska folket mår dåligt från norr till söder och från öster till väster som om vi vore ockuperade eller som gäster i vårt eget hus .allt det som sker i det svenska samhället nu och ett antal år tillbaka är mig egentligen obegripligt .Men har den långsiktiga planen varit att slakta samhället då har man ju lyckats med stor bravur .För att söndra sedan härska och att analysen av den tanken blir att man gör allt för att sitta vid makten .och dom flesta av oss sitter ju mer eller mindre i samma båt och ser dom här människorna utrustade med dubbla borrmaskiner och borrar med sådan energi att till och med quisling hade blivit förvånad (quisling) norsk landsförrädare sedan avrättad ..eller beror allt det som sker på total inkompetens och missriktad godhet också kallat snäll så du är dum ihuvudet

  Gilla

 10. Var ifrån tar regeringen pengar till den massiva
  Anhörig invandringen som kommer att ske, pengarna? Ju höjda skatter och bensin och diesel
  Skatter naturligtvis. Pengar till sjukvården och skolan och äldreomsorg är inte så viktigt. Men att höja statsminister lönen och ministernas löner är
  Ytterst allra viktigaste. Heja Sverige. Regeringen är fantastisk korkat.

  Gilla

 11. Det enda dom pratar om är klimatet ..jag tycker det är helt fel att stoppa försäljning av bensin osv redan 2030…jag dom är ensam o inte jobbar pga sjukdomar är mkt beroende av bilkörning me.. vart ska jag ta vägen sen då?? Själva gör dom ju inget åt klimatet men vi vanligt folk då som inte har råd me elbil alls..det är ju en frihet för mig att kunna komma ut me…men denna regering tänker ju inte alls på vanligt folk.. Tur man aldrig el står på varken sossar el Miljöpartiet ..

  Gillad av 1 person

 12. Vem bjöd in dom. M+SD+ resten av allianspartierna

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: