Jens Stoltenberg är Natos djävul

Image result for jens stoltenberg

Jens Stoltenberg

Martin SIEFF
Under sina 24 år som senior utländsk korrespondent för The Washington Times och United Press International rapporterade Martin Sieff från mer än 70 nationer och täckte 12 krig. Han har specialiserat sig på amerikanska och globala ekonomiska frågor.
Martin Sieff
4 maj 2019

Vi läser i andra kapitlet, andra versen i Jobs bok i Bibeln, Satan kan aldrig bara slappna av och ta det lugnt. Han är alltid på språng och letar alltid efter fler problem att röra upp.

”Och HERREN sade till Satan: Varifrån kommer du? Och Satan svarade HERREN och sade: Från att gå fram och tillbaka på jorden och att gå upp och ner på den.

Och så är det med Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg. Han var en statsminister i Norge under åtta år och politiskt chef och huvudförespråkare för Atlantalliansen under det senaste halva decenniet. Han började i april och talade om en gemensam session för båda kongresskamrarna i Washington, en ära som inte gått till den tidigare chefen för alliansen under de senaste 70 åren.

Han var inte nöjd med att vila på dessa lagar. Några månader senare gick han för att publikt skryta om hur NATO ”ökade sin marina närvaro i Svarta havet, med NATOs marina grupper som deltog i övningar och också genomförde flera hamnbesök” inklusive till Georgien och Ukraina. Han uppmanade Ryssland att ”respektera internationell rätt” för att ”göra Svarta havets vatten säkrare”, skrivs det i en rapport från KaukasusWatch.de.

Och för att förbereda sig för sitt epokgörande uttalande till Kongressen, avslutade Stoltenberg i mars månad, när han deltog i militärövningar i Georgien – en mycket liten, extremt instabil stat som omfamnades och stöttades av både den amerikanska regeringen och NATO, trots dess otaliga våldsamma konflikter och förtryck av minoriteter sedan de uppnått oberoende efter Sovjetunionens fall.

Men Georgiens militärstyrka är futtig. Den har en beväpnat fotfolk på bara 37 000 män. Den effektiva stridsstyrkan hos det georgiska flygvapnet är ett dussintal gamla Sukhoi-stridsflygplan. Tanken med att få Georgien in i NATO på något sätt, kan öka alliansens avskräckande och militära styrka, är bara ett löjligt skämt. Det skulle helt enkelt ytterligare försvara de redan alarmerande överbelastade amerikanska beväpnade styrkorna vid en tidpunkt då Washington förlorar den enda allvarliga militära makten på land, Turkiet, förutom sig själv i hela NATO. Georgien är inget Turkiet: Kanske jämförbart med Estland. Men Stoltenberg kan inte se skillnaden mellan något av dem.

Stoltenbergs två omedelbara suppleanter är mycket mer erfarna och formidabla personer, både USA: s militära / strategiska diplomater Alexander Vershbow och Rose Gottemoeller. Hans egen bakgrund visade inget allvarligt engagemang angående strategiska frågor, som man kan förvänta sig av en liten, vanligtvis fredlig och säker nation som Norge. Illusionen av att vara en av de mäktiga och världens mäktigaste har uppenbarligen gjort honom till extremt farlig, om än absurda bedrägerier

I den enda verkligt allvarliga säkerhetskris där det gällde liv eller död, var Stoltenberg i själva verket och hans regering helt värdelös.

Den 22 juli 2011 förlamade Anders Behring Breivik, en hatisk ung norsk nynazist, de nationella säkerhetstjänsterna genom att smälla av en bomb nära premiärministern i Oslo och som dödade åtta människor. Mitt i förvirringen reste Breivik sedan ut till ett ungdomsläger i Stoltenbergs eget styrande Labourparti på en närliggande ö där han massakrerade 69 personer, nästan alla tonåringar eller runt 20 år.

Här fanns inte en enda beväpnad säkerhetsvakt på ön. Det var det värsta massmördandet i norsk historia. Stoltenberg hade varit statsminister i sju år: Säkerhetstjänstens ansvar om säkerheten för sommarlägret för sina egna anhängares barn var hans ansvar som nationell chef och partiledare. Han skulle till och med hålla tal i lägret dagen efter och förberedde det medan unga människor slaktades. Han hölls aldrig ansvarig för sina skamliga klåperi.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Så långt denna artikel

Men den har också en annan verklighet! Terrordådet i Oslo var en så kallad False Flag-operation. Det betyder att regeringen, polisen och militären var alla inblandade i dået! Den aspekten har sällan lyfts fram. Vad hände med Jens Stoltenberg efter terrordådet? Ja, han fick ett toppjobb för ”väl utfört arbete” som chef för NATO! Så brukar det gå när det sker false flag-operationer! Se nu Ole Dammegårds videoföreläsning i ämnet och du förstår sammanhanget.

 https://archive.org/details/OleDammegrdWhenTerrorStruckNorway

 

eller om du vill lyssna på svenska: Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: