LA:s Elite Cannibal Restaurant har Katy Perry, Meryl Streep & Chelsea Clinton som medlemmar


Vad har Katy Perry, Meryl Streep, Anderson Cooper och Chelsea Clinton gemensamt? De har alla ätit mänskligt kött på LAs berömda kannibal restaurang, Cannibal Club.

https://factionsoffreedom.jimdo.com/2018/01/10/l-a-s-elite-cannibal-restaurant-boasts-katy-perry-meryl-streep-chelsea-clinton-as-members/?fbclid=IwAR1xvzp-Xp2PMGsVWvK3ddzJI1IjKpMv9PUrkXsqZltVK_e-eP5ysWxtgIk

cannibal

Den privata restaurangen har länge drivits under radarn i Los Angeles, med rykten har cirkulerat om vem som har deltagit och vad som verkligen har serverats bakom stängda dörrar. Nu har ett läckt Cannibal Club-dokument exponerat några av den ökända restaurangens ”elit”-konsumenter.

huvud

KANNIBALISM ”MER POPULÄRT än du kanske tror”

Meryl Streep, Chelsea Clinton och CNNs Anderson Cooper har alla ett medlemskap i Cannibal Club, enligt dokumentet. Katy Perry, som tidigare har sagt att ”kannibalism är långt mer populärt än du kanske tror” och ”mänskligt kött är det bästa köttet”, är också en vanlig middag.

Den skräddarsydda restaurangen är ”det allra senaste av det experimentella köket” och serverar ”L A:s kulturella elit”, visar Cannibal Clubs hemsida. De ”är specialiserade på att förbereda mänskligt kött” som kommer från ”unga och friska kroppar”.

Cannibal Clubs besökande kockar ”haglar in från hela världen” och kommer till L A för att ”utöva sina hantverk utan kompromiss och obundna till konventioner”, står det på Cannibal Clubs hemsida.

 

”FILMSKAPARE, INTELLEKTUELLA OCH KÄNDISAR”

”Vår exklusiva kundkrets innehåller noterade filmskapare, intellektuella och kändisar som har omfamnat Upplysningsidealen om friheten att uttrycka sig och rationalism. På evenemangskvällar, avant-garde uppträder artister, berömda litterära figurer, och banbrytande musiker underhåller våra gäster.

”På Cannibal Club firar vi konstnärlig excellens som det naturliga och ofrånkomliga uttrycket av den ohämmade mänskliga andan.”

Genom att beskriva varje maträtt som en ”studie i smak och elegans”, förklarar kocken på Cuisine Sophie Laffite: ”Köttet vi serverar är utvalt från unga och friska. I överensstämmelse med utövandet av kannibalism i många primitiva samhällen, ser vi antropofagin som en hyllning till de döda som återföds i sina konsumenters kroppar. ”

Men tro nu inte att du bara kan gå in där och se på plats. Den privata restaurangen driver en strikt kontrollpolitik enligt webbplatsen: 

”Det är nödvändigt för oss att verka privat och att kontrollera våra medlemmar för att undvika störningar från de mindre upplysta.”

Related image
Mänskligt middagsbord

 

MÄNSKLIG KÖTTMENY

Den aktuella menyn som anges på webbplatsen innehåller:

Sirloin Steak (humant kött, grillstekt 8 oz)
Lever och svamp Pirozhi (en rysk version av piroger, bakad snarare än kokad, med en smaklig fyllning av vilda svampar och mänsklig lever) och
Placenta Lasagne (en annars traditionell lasagne med ett lager av ost som är ersatt med malen placenta i arvegodstomatsås, kryddad med vitlök, lök och oregano)
(Placenta = moderkaka, red.anm)

Related image  Related image
Lite menyförslag…

Image result for Elspeth Blake,Elspeth Blake, Cannibal Club-innehavaren, som hävdar att hon har tjänat sina ränder under Vincent Sardi Jr. i New York, svarade inte omedelbart på våra frågor om varifrån det mänskliga köttet kommer ifrån.

 

 

I FAQ-avsnittet på webbplatsen hävdar Cannibal Club:

”De flesta av de företag och institutioner som förser oss föredrar att hålla dessa förhållanden diskreta. På den enskilda nivån är det ofta känt att kroppar testamenteras till oss. För vissa är detta ett sätt att komplettera livförsäkring med och undvika begravningskostnader. För andra, som Cannibal Club-medlemmen Gwendoline Fenwich, som serverades till sina vänner och släktingar på klubben i januari 2008, som  en tillagad måltid och därigenom återfödd i kroppen hos de levande, är ett attraktivt alternativ till den mer den traditionella begravningen och kremeringen”.

Uppenbarelsen att Hollywood-kungligheter, popstjärnor och kabel-tv-ankare äter mänskligt kött när de är i Los Angeles är bara det senaste exemplet på hur  offentliga personer exponeras som mörka figurer och som rör sig i mörkret. Jay-Z beskrev Jesus Kristus som ”den ursprungliga falska nyheten” så sent som år 2017.

Image result for jay-z 2019  Image result for chelsea clinton
Jay-Z och Rihanna                              Chelsea Clinton

Image result for miley cyrus 2019Miley Cyrus sade ”Hail Satan” i direktsändning på radio och hävdade att hon har ett närmare förhållande till djävulen än med sin ”jordiske far” Billy Ray.

Rihanna berättade att barn fångades in på Barbados att ”om Jesus inte har svarar på dina böner, försök då be till Satan”.

Bara i förra veckan berättade Chelsea Clinton för sina Twitter-anhängare att Satanism är en ”religion” som förtjänar ”respekt”.

Dessa incidenter har gett upphov till rädslor runt om i världen att Illuminati har flyttat till nästa fas i sin huvudplan och har börjat öppna upp för reklam för mörk andlighet som ett livskraftigt religiöst val för dem som söker vägledning.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

3 svar

  1. House orders Pentagon to review if it exposed Americans to weaponised ticks
    A New Jersey lawmaker suggests the government turned insects into bioweapons to spread disease and possibly released them
    https://www.theguardian.com/us-news/2019/jul/16/pentagon-review-weaponised-ticks-lyme-disease

    Gilla

  2. Detta visar tydligt hur nära släkt vi är med chimpanserna. Av någon anledning anses människan ha kommit längre i utvecklingen, men det gäller tydligen inte alla …

    Gilla

%d bloggare gillar detta: