Avrättningen av George Bush Sr. dömde JP Morgan, Deutsche Bank och Merkel till döden

https://benjaminfulford.net

By 
2019-07-16

Image result for alexander acosta epstein

Alexander Acosta (tv) och Jeffrrey Epstein (th)

 

 

 

 

 

 

 

 

Avrättningen av George Bush Sr. och hans fru Barbara öppnar äntligen dörrarna för en verklig nedtagning av den sataniska khazariska maffiakabbalen, är flera källor överens om. Detta kan ses i alla slags nyhetssändningar och rapporteras även om av MSM-slavmedier. Trumps arbetssekreterares Alexander Acostas avgång angående sitt engagemang för att täcka upp för Mossad-agenten Jeffrey Epstein är bara en annan dominobricka på väg att falla. Minst 110 000 andra kommer att följa efter, inklusive ett brett insvep av politiker, kändisar och miljardärer, lovar Pentagon källor.

Denna utrensning på toppen av världsmakten kommer att gå hand i hand med en enorm kampanj för att fixa jorden. ”Ett rekommendationsbrev för en världsplaneringsbyrå har distribuerats till alla suveräna statschefer”, säger en europeisk kunglig familjekälla. Planen är att omplantera ett område stort som storleken på USA och Kina sammanlagt, har lagts till i detta förslag, sade källan också.

Detta förslag är under ett diplomatiskt företags-/associerat pressembargo tills de marknadsrörliga detaljerna om dess struktur är utarbetade, säger källan. Men han säger att det redan har beslutats att projektet kommer att ingå som en del även i det kinesiska Belt and Road-initiativet med flera miljarder dollar.

Världens finansmarknader, som blir en jätte synvilla med negativa räntor och stigande aktiekurser, kan stängas ned och startas om som en del av förberedelserna, tillägger källan.

En fullständig utrensning av världens maktstrukturens sataniska element kommer emellertid att behövas innan detta är möjligt, säger Pentagon och CIA-källor. Detta har fortsatt med en räd utförd av Special Forces mot Clinton Foundation och andra sataniska infrastrukturer vilka ägde rum under ett strömavbrott på Manhattan i förra veckan, säger källorna.

”Medan Kina kan få medieuppmärksamhet, extrema fördomar mot kontraspionagets specialstyrka stödd av NSA, militären och Ryssland rider detta genom Amerika…

… den [sataniska] sionistiska parasiten, som CIA och FBI, får sona för sina brott när de har skyddat Epstein, säger Pentagon källor.

”Med 110 000 anklagelser som hemligstämplats gällande Epstein, ett Twitter-avbrott och jordbävningarna i Californien, kan ICE-razzior med federala trupper leda till masshäktningar, eftersom Trump vet att det är nu eller aldrig om han ska vinna valet år 2020” säger en Pentagon-källa.

Det är uppenbart att även om Trump är en sionistisk agent, kommer trycket från det militärindustriella komplexets nedre och mellersta led att kasta ut honom som en kork från en champagneflaska om han försöker stoppa det.

Image result for ehud barak

Pentagonkällorna tillägger, ”Israel befinner sig under belägring sedan den fd premiärministern Ehud Barak kan ha befallt Epstein till utpressning samt 9/11″. Barak verkar ha blivit rattad av krigsförbrytaren Benjamin Netanyahu, och inbördesstrider i Israel intensifieras, noterar en MI6-källa.

Israel känner också av värmen för att ”Turkiet får ryska S-400-flygplansmissiler för att bryta upp NATOs projektstyrka, skydda sin offshore-gas på Cypern och ställa Israel tillbaka i sin sandlåda”, säger Pentagon-källorna.

hamas.jpg

När det är trubbel, angriper de falska judarna sig själva för att de låtsas bli förföljda och rättfärdigar därigenom en aggression, säger Mossad-källor. Det är därför som den av Mossad skapade Hamasorganisationen nu kräver att judar världen över ska dödas, säger de.

Ett meddelande till judarna: Koppla av, ingen kommer att döda er; ni blir bara befriade från tusentals år av satanisk babylonisk tyranni.

Denna överhängande befrielse kan ses som att trycket mot satanisterna intensifieras från alla håll, med tryck på ”FISA-avslöjandet, 9/11, 3/11 [Fukushima] och Malaysian Air Flight 370/17:s-avklassificering”, bekräftar Pentagon-källorna.

db.jpg

Detta kan ses med undersökningar av Deutsche Bank, vilket tyder på att den inte har varit enbart medfinansiär till Epstein, utan också involverad i penningtvätt från droghandel och med Malaysias 1MDB-skandal, är flera källor överens om.

Den fd premiärministern Najib Razak, som har arresterats i denna skandal med förskingring av miljarder dollar, har sjungit som en lärka, säger CIA-källor i Sydostasien. Razak förhandlar fram ett prövningsförfarande där han kommer att hantera sina hemliga filer gällande Malaysian Air Flight 370/17 för att få en förmånlig behandling, säger källorna. Som långsiktiga läsare till det här nyhetsbrevet känner till användes Flight 370/17  av den fd amerikanska presidenten Barack Obama som kärnkraftsutpressning mot bland annat världsledare.

Image result for jp morgan

Ett annat tecken på att Bush Sr. inte längre är ute för att sopa saker under mattan kom när ett fartyg som ägs av det Bush-länkade JP Morgan avslöjades med kokain värt 1,3 miljarder dollar i lasten.

Bushs fall har också utsatt det tysktledda EUSSR. Britterna, som vi nämnde i förra veckan, har visat att de kan skära av europeisk tillgång till Östersjön och Medelhavet samt Suezkanalen när de börjar spela hårdboll med Brexit.

A Galileo satellite

Det europeiska Galileo GPS-systemet togs också ur bruk som en del av en påtryckningskampanj för att få EU att underkasta sig, säger Pentagon källor.

 Angela Merkel was seen shaking as she greeted the Finnish PM in Berlin today

Inte konstigt, att man såg Angela Hitler svårt skakandes offentligt för tredje gången på tre veckor.

Tyska högerkällor säger om Merkel inte attackeras med elektroniska vapen, då ”hon har allvarliga hälsoproblem baserat på en neurologisk eller till och med neurodegenerativ sjukdom som Parkinsons sjukdom eller till och med en prionsjukdom som Kuru *). Allmänheten har rätt att känna till de exakta orsakerna till hennes skakningar, säger källan. Men det kan också vara bara stress.

*) Kuru är en mycket sällsynt sjukdom. Det förorsakas av ett infektiöst protein (prion) som finns i förorenad mänsklig hjärnvävnad. Kuru finns bland människor på Nya Guinea som praktiserar en form av kannibalism där de åt de döda människornas hjärnor som en del av en begravningsritual. Inom pedofilin brukar man dricka blod och äta barnens tallkottskörtlar (Källa: Wikipedia)

USAs brittiska ambassadör fick sparken i förra veckan och det ingick också som en del av stridigheterna inom de höga nivåerna, säger en brittisk kunglig familjekälla. ”Vi avsatte vårt sändebud till Washington för att han förolämpat familjen Farnese [Pentagon]. Uppmärksamma inte det skräp som de publicerar, vanligt dittan och dattan”.

Denna källa gav också en insikt i infiltrationen av satanister inom Europas högsta rang:

”Verkligheten är ganska hemsk, men det är en kult och som vi vet, en religiös fanatisk sådan. Alla fanatiker är dödliga och farliga utanför en mycket avancerad psykiatri för att hantera dem. [Tidigare Storbritanniens premiärminister] Tony Blair blev förvisso komprometterad och helt kontrollerad av den 9:de Cirkelns Satanistkult på Mothers of Darkness-platsen i Europa. Vi anser att det här var den händelsen som användes för  det illegala anglo-amerikanska kriget i Irak. Mycket av det du rapporterar om är symptomatiskt med det totalt ruttna som finns på de högsta nivåerna av världens regeringar, måste jag möta”.

Pope Benedict XVI

Kom ihåg att Tony Blair och George Bush Jr. båda gick till privata samtal med påven Maledict (Benedict XVI) efter att ha lämnat ämbetet, för att uppenbarligen söker skydd mot åtal för deras brott i Irak. Ta en titt på denna bild av Maledict (eller någon bild av honom) och du kan se ren ondska. Det ser ut som att han befinner sig under kontroll av någon form av malignitet.

Världsinstitutionerna var ”mycket dysfunktionella och kraftigt komprometterade av de västerländska familjerna som, för att vara väldigt ärlig, gav antingen helt enkelt upp eller fann att deras nya generationer var helt otrevliga, som i fallet med Rothschild, som jag ersatte”, säger den kungliga källan.

”Det fanns ett element i den världsledande klassen som var väldigt rutten – de var verkligen en maffia – och saker har förändrats nu, eller så har åtminstone kursen svängt,” tillade han.

Överföringen av makten på de allra högsta nivåerna inom västerländska institutioner är vad som gör allt offentliggörande och arresteringar möjliga, eftersom detta och andra källor är överens.

Image result for richard armitage+japanDen sista dominobrickan som faller kan väl vara Japan. Här regerar en kriminell regering som regerar genom falska opinionsundersökningar, falska val, falsk ekonomisk statistik, genom mord och mutor håller de sig fast vid makten. De kommer förmodligen att komma undan med ytterligare en valstöld den 21 juli i överhusvalet. Men den person som sätter den regeringen vid makten, är Richard Armitage, han är en vandrande  död man. Den här mördaren och droghandlaren, är kusin till Barbara Bush och provryttare till Bush Sr. Han har förlorat sina högkvalitativa beskyddare. När förändringen kommer till Japan, ”kommer den plötsligt och absolut”, säger asiatiska hemliga samhällskällor.

Amerikanska militären, som kontrollerar Japan, är på väg att dumpa kriminella Japan-hanterare sådana som Armitage, Michael Greenberg och Gerald Curtis, säger Pentagon källor. Detta kommer emellertid bara att ske när USA har städats upp, noterar de.

Samtidigt gör amerikanska militären offentliga förberedelser för att hålla sig i tjänst även om den amerikanska företagsregeringen går i konkurs. De har redan övertygat Kuwait att hjälpa till med att finansiera dem, tillsammans med Saudiarabien. Nu jobbar de med att få Japan att betala mer också.

Slutspelet innefattar en rysk/amerikansk militärallians för att ersätta Nato, säger Pentagon källor. Denna enhetliga ”kristna” allians skulle då förhandla om världsfred med asiaterna, säger de. Brittiska kungliga familjekällor håller med om och tillägger, ”Vanligtvis händer saker mycket snabbt när affären är klar, så ta på dig hatten.”

Som vanligt varnar vi våra läsare för att bara tro på det när du ser det. Trump, till exempel, har ännu inte lyckats med sitt löfte att avslöja sanningen om 9/11. Världen förväntar sig och kräver en offentligt rättegång i Nürnberg-stil med de höga brottslingarna. Att se folk som Hillary och Bill Clinton släpades i handfängsel skulle vara en bra start.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

2 svar

Trackbackar

  1. Benjamin Fulfords starka rapport den 16 juli 2019 | Filosofens blogg
%d bloggare gillar detta: