Erik Ullenhag och sanningen!

Skrivet av Olle Ljungbeck

Image result for ullenhagErik Ullenhag fortsätter att sprida osanningar.

I sin syn på den infekterade frågan om invandring och integration försvarar han Fredrik Reinfeldt. Vi kan vara stolta över vad vi gjorde. Sverige hade aldrig klarat sig utan finnarna, turkarna och jugoslaverna som var med och byggde Sverige. Låt oss inte glömma bort den delen av vår historia.

Antingen är Ullenhag okunnig eller så ljuger han medvetet om att invandringen från 2015 och framåt skulle vara positiv ur arbetsmarknadssynpunkt etc.

Det är en kolossal skillnad mellan de nämnda och dagens migranter från Afrika och arabstaterna.

De europeiska invandrarna kom i många fall i arbete dagen efter ankomsten. I det fallet slår finnarna alla. Inga invandrare till Sverige har varit så nyttiga som just finnarna. Men även italienarna liksom jugoslaverna har gjort rätt för sig.

Av de människor som kom 2015 och senare från Afrika och arabländerna har däremot endast ett fåtal kommit i arbete. Resten, den större delen, lever på bidrag och genererar inga skatter.

Är Ullenhags påstående som mycket annat ren okunnighet eller är det en medveten försköning av verkligheten? Eller är det vad PK-människor påstår även om verkligheten är en helt annan?

Annonser


Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

6 svar

 1. – enligt info: zigenare(s.k. EU migranter) anlägger bränder. De är stora specialister i hela Europa på anlagda bränder och mord (som utförs där ingen ser). Zigenare saknar samvete och kapabla till mycket grymma handlingar, de är falsk mästare att le och be om hjälp i ansikte och förbanna samt aga befolkningen med bränder, mord, stölder…. inga goda gärningar eller gåvor mättar de …. de är icke anpassningsbara och icke integreras – det visar många tusenårig historia…. Bort med dem omedelbart och inte tillåta de tiga i hela landet…- För bränderna måste man utvisa de direkt och inte släpa in deras bilar och tiggeri-rov tåg in i landet.

  Gillad av 1 person

 2. Reblogga detta på Micael Lidéns Blog och kommenterade:
  Mycket bra skrivet igen Olle Ljungbeck. 👍

  Gilla

 3. Det är ett snyggt sätt att blanda ihop olika tidsepoker och låtsas att de är samma på alla sätt , problemet är att det vara fungerar på de dummaste som inte tänker själv och helst inte har någon erfarenhet av samhället som var då !

  Andra likt mig själv som var med på den tiden blir bara arg och förbluffad över all verbal diarré som många i vår ovanligt värdelösa regering levererar med falsk (?) stolthet !

  Gillad av 1 person

 4. Min mamma kom från Finland i slutet av 50-talet och började arbeta dagen efter ankomsten hit.

  Ullenhag-en av Sveriges sämsta politiker.

  Gillad av 1 person

Trackbackar

 1. Homepage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: