Amerikanska konservativa planerar idag, 30.5.2019, massprotester mot Facebooks censur

 

https://www.thegatewaypundit.com/2019/05/mass-protest-against-facebook-censorship-planned-at-annual-shareholder-meeting/

 

Facebook har stängt trafiken till konservativa webbplatser sedan Donald Trumps seger i valet 2016.
Konservativa dominerade sociala medier 2016 där de kunde få sanningen ocensurerd. Facebook slutade med det åren 2017 och 2018.

Gateway Pundit talade med två av sina bästa konservativa förlag i Amerika förra året.

Floyd Brown är en konservativ författare, talare och mediakommentator. Under 2008 lanserade Floyd Western Journal som snabbt blev en av de bästa konservativa webbplatserna i Amerika. År 2016 hade Floyds organisation av Western Journal och andra konservativa webbplatser under sitt paraply mer än en miljard sidvisningar. Sedan 2016 har Floyds organisation förlorat 75 % av sin Facebook-trafik.

På samma sätt talade vi med Jared Vallorani från Klicked Media. Jared reste till Washington DC med Gateway Pundit och webbplatsägare för 100% FedUp i juni för att diskutera Facebook-inriktningen mot konservativa förlag med republikanska lagstiftare. Jared berättade för Gateway Pundit att hans organisation Klicked Media, som är värd över 60 konservativa webbplatser, förlorade 400 miljoner sidvisningar från Facebook under de senaste sex månaderna om man jämför med trafiken för ett år sedan. Jared sa: ”Vi förlorade 70 % till 80 % av vår trafik om man jämför med januari till maj 2017 vs januari till maj 2018.”

Om du kombinerar det totala antalet sidvisningar som förlorats av bara dessa två konservativa online-utgivare ser du en förlust på över 1,5 miljarder sidvisningar från Facebook på ett år.

Och här är samma karta som visar de konservativa förlag som har riktats av Facebook sedan 2017.

Facebook har eliminerat innehåll från en stor majoritet av konservativa förlag sedan 2017.

I februari publicerade James O ”Keefe och Project Veritas bevis från en visselblåsare som Facebook konspirerade emot och planerade att ta bort konservativt innehåll från sin plattform.

I maj blev Paul Joseph Watson avstängd från Facebook för att vara associerad med Infowars och Alex Jones.
Paul Joseph Watson är en populist som aldrig har brutit mot några Facebook-regler … Men han associerar sig med Alex Jones.

Hur händer detta i Amerika?

Vi har förlorat vår yttrandefrihet – de tekniska jättarna tog den ifrån oss.
Tidigare denna månad twittrade president Donald Trump en Breitbart.com artikel på Facebook om censureringen av konservativa

Det här är goda nyheter.
Men konservativa ledare måste vidta åtgärder innan det är för sent.
Vänligen planera att protestera den 30 maj.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: