Merck tillsätter glyfosat i vacciner i stort samarbete med Monsanto

Vetenskap, vacciner, Med skolan, Satir

Detta är ÄNNU EN ORSAK till varför du INTE ska vaccinera dig!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Av  den 17 oktober 2018

http://thesciencepost.com/merck-to-add-glyphosate-to-vaccines-in-huge-deal-with-monsanto/?fbclid=IwAR393B_JJcDp2-PAwDAcJ3zK3vGD8lpnST4YEH5caxReLjbjZ-j88UNqztE

Läkemedelsgiganten Merck tillkännagav idag att de skulle ändra receptet på sina vacciner och göra dem ännu mer giftiga genom att lägga till glyfosat (en bredspektrum systemisk herbicid som används för att döda ogräs och förorsaka cancer). Nyheten kommer med bekräftelsen på en överenskommelse med Monsanto som kommer att bevisa glyfosatet som de har i överskott och nu försöker använda sig av.

”Det här är en stor sak för båda parterna,” sa Monsanto VD, Judas Luciferr. ”Vi får sälja några av våra glyfosatinventeringar och Big Pharma får göra fler människor sjuka, och därigenom får vi livslånga kunder, med våra vacciner.”

Vissa kritiker av flytten hävdar att glyfosat inte är säkert att injiceras, men Monsanto motsatte sig genom att säga att det inte är säkert att äta heller och det gör vi redan.

”De flesta äter glyfosat varje dag, så tar vi det direkt in i blodet och ser till att konsumenten är skadad med det”, säger Luciferr.

Anti-GMO och anti-vaccinanhängare har gått ihop för att bekämpa rörelsen och planerar en stor samling för att protestera.

”Det här är äckligt, våra två värsta rädslor: vaccin och bekämpningsmedel kommer tillsammans som en,” sa Frank Dell, amatörforskare. ”Vi kommer inte stå för detta. Ända sedan vacciner och genetiskt modifierade organismer kom med, är människor sjukare än någonsin. Om man tittar tillbaka i tiden fanns det inga 90-åriga människor med cancer. Tänk på det.”

De nya vaccinerna kommer att vara redo redan i det kommande skolåret.

 

 

 

Annonser


Kategorier:Hälsa, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: