Sierra City är inte förberedd för Bilderberg 2019 – grupprotester

 

Related image
Det årliga mötet mellan nordamerikanska och europeiska eliter som kallas Bilderbergmötet, meddelade i veckan att de kommer att hålla sin årliga konferens på på Herringtons Sierra Pines Resort i juni 2019. Enligt ordföranden Henri de Castries valdes platsen på grund av sitt avlägsna läge och med bekvämt helikopter landningsområde direkt vid anläggningen.
”Det ger en perfekt känsla för att hålla vårt årliga möte i Sierra City,” sade Castries på bruten engelska i en Gish Gallop-telefonintervju [Gish Gallop är Broad Street Beacon’s systerkanal]. ”Den är den perfekta platsen med träd och vackra berg. Den är också tillräckligt långt borta för att förvirra Alex Jones. Och den är också Adolf Hitlers sista viloplats ”
HitlersPotentialGrave
Hitlers potentiella grav ligger 150 meter från Sardinie Lake
Bilderberggruppen, Bilderberg konferensen, Bilderberg-mötena eller Bilderberg-klubben är en årlig privat konferens med 120-150 deltagare från den europeiska och nordamerikanska politiska eliten med experter från industri, finans, akademia och media – bildades 1954. Enligt några, är Bilderberg gruppen ett ledarskapsutskott med Council on Foreign Relations (CFR), IMF, World Bank, Trilateral Commission, EU, och kraftfulla centralbanker såsom Federal Reserve, ECBs Jean-Claude Trichet och Bank of Englands Mervyn King, för att nämna några.
Sierra-City-Bilderberg-696x418
Invånarna i Sierra City är redan vana vid helikoptrar
Gish Gallop vände sig till den lokale Bilderberg-experten Skyy Wolford för att få hans insikter om den ökända och hemliga gruppen.
”Oavsett det tidiga uppdraget”, säger Wolford som besökte Gish Gallops kontor tidigare i veckan ”är Bilderberg-gruppen nu en skuggvärldsregering som hotar att ta bort vår rätt att styra våra egna öden genom att skapa en störande verklighet som mycket skadar allmänhetens välfärd. Kort sagt, Bilderbergare vill ersätta enskild nationell suveränitet med en allsmäktig global regering, företagskontrollerad och kontrollerad av militariserad verkställighet. ”
Enligt ledningen i Herrington har de ingen kunskap om det kommande mötet. När de pressades berättade de för oss att de inte hade någon kommentar, men sa också, ”vi borde veta, för att den där killen Lou var inbjuden.”
”Vi kommer inte att prata om det,” sade en talesman för den berömda bergskommunen. ”Om du behöver mer information, prata med Dwayne [Gish].”
Det visar sig att Gish Gallop har blivit inbjuden till att delta i 2019 Bilderberg Group Meeting.
”Jag kan inte prata mycket om inbjudan,” sa Mr. Gish i ett mail. ”Men det är tillräckligt att säga, Bill Gates är en stor Gish Gallop fan och har personligen bjudit in mig. Du kan bara komma in genom inbjudan. Eller som i fallet med Alex Jones kan du tvinga dig in med en megafon, men det beteendet brukar inte ta dig till de bästa platserna, om du vet vad jag menar. ‘Nog sagt.”
Enligt människor i Gish Gallops utökades ”infowars” –nätverk har konspirationsteoretikern excellence Alex Jones inte meddelat om han planerar att protestera mot evenemanget. Gish Gallop planerar att täcka upp detta 3 dagars event och kommer att försöka intervjua några framstående personer när de landar på den gräsbevuxna ängen strax mittemot Herringtons Sierra Resort.


Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

Trackbackar

  1. Bilderbergmötet 30.5 – 2.6 2019 i Montreux Schweiz – Bakom kulisserna
%d bloggare gillar detta: