Har Annie Lööf blivit galen?

Centerledaren Annie Lööf talar på partiets valupptakt inför EU-valet i Solna.

Överklassfrun från Värnamotrakten och Centerpartiets nuvarande ledare Annie Lööf, som aldrig i sitt liv har haft ett riktigt jobb utanför politiken, av allt att döma har blivit spritt språngande galen, då hon i sitt senaste tal den 26 april framförde en mycket hård och uppenbart orättvis kritik mot flera av EU länders regeringar vilka inte vill följa den svenska modellen i fråga om massinvandring. Hon nämnde speciellt Ungern och Polen som de främsta fiender till massinvandring och demokratin.

I sitt tal riktade hon speciellt hård kritik mot den demokratiskt valda regeringen i Ungern och anklagade den för antisemitism och invandrarfientlighet med hänvisning till landets restriktiva invandrarpolitik. Den uttryckligen hårda och orättvisa kritiken gällde inte bara Ungern, utan även de övriga länderna inom EU, vilka inte vill följa den svenska modellen med obegränsat invandring, framförallt från utomeuropeiska länder med muslimsk befolkning.

Hennes oförmåga i gott sällskap med vår statsminister Stefan Löfven, att förstå att det finns även andra suveräna stater inom EU, vilka inte vill acceptera en okontrollerad massinvandring och därigenom vill värna sina medborgare från de redan så kännbara effekterna av en oansvarig invandrarpolitik enligt den svenska modellen, är ytterligare ett exempel på trångsynthet och intolerans för dessa politiker.
Vidare framförde Annie Lööf i sitt tal, att folket i Ungern är rädda för att uttrycka sina åsikter och ifall de som säger något som inte uppskattas av regimen riskerar höga böter. Det är naturligtvis rena fantasier, och behöver egentligen inte kommenteras alls.
Hon sa vidare att fria Universitet i Ungern stängs ner för att därigenom förhindra den fria tanken, vilket inte kan vara mer felaktigt som det i verkligheten också är..
Hennes antagande förmodligen grundas på, att ett av ett tiotal utländska Universitet verksamma i Ungern fick läggas ned, men inte för att tysta den fria tanken som Annie Lööf i sitt besinningslöst hatiska tal vill framhålla, utan helt enkelt för att Universitetet i fråga uppfyllde inte de krav ungerska myndigheter ställer till alla Universitet som vill etablera sig i Ungern. ( Universitetet A.L. antagligen syftar på i sitt tal är det av valutaspekulanten Soros bildade CEU Central European University, vilket faktiskt fortfarande har en filial kvar i Ungern.)

Till Annie Lööf-s meriter och senaste hjältedåd får även räknas den stora bedriften att hon bara under en mycket kort tidsperiod lyckats omvandla det framträdande borgerliga Centerpartiet till ett socialistiskt party, vilket saknar all motstycke inom den svenska politiken.

Annie Lööf är besatt av iden om massinvandring. Hon glömmer gärna bort, då hon kritiserar och förolämpar Ungerns demokratiskt valde regering, att det ungerska folket genom en folkomröstning med överväldigande majoritet har sagt nej till iden om massinvandring. Att förtala och förolämpa Ungerns Regering och dess ledare förolämpar hon hela det ungerska folket, vilket är minst sagt ovärdig en svensk politiker. Det minsta hon i nuläget skulle kunna göra är, att offentligt be det ungerska folket om ursäkt, vilket naturligtvis på grund av sin besatthet och sitt gränslösa hat mot alla som inte delar hennes uppfattning i fråga om massinvandring, kommer hon med all säkerhet aldrig att göra.

Josef Csiba

Annonser


Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, ,

7 svar

 1. Det är dags att ta henne ner från piedestalen och stänga vägen till politiken – det är dags att prova på vanliga livet med arbete (och inte tillåta korrupta konsultföretag som ÅF ge henne plats i styrelsen att få hög lön för det att hon genom kontakter ge ÅF’s okunniga gäng få uppdrag att ruinera skattebetalarnas pengar för klanteriet som kostar 20-ggr mer i pengar och tidåtgång och sedan för ändringar i all evighet) – dags att lägga ner detta korrupta faderullan att ruinera landet och skattemedel …..

  Gillad av 1 person

 2. Det känns att där blåser icke friskt ….
  – politiker broilers inkubator arbetar för fullt på att producera politiker enligt NWO/Soros tankesmedjan:
  Greta Thunberg: -”Vi kan inte vänta på att jag blir politiker” …:))))
  https://www.expressen.se/nyheter/mp-toppens-krav-lat-greta-thunberg-tala-i-riksdagen/

  Gillad av 1 person

 3. Vidare framförde Annie Lööf i sitt tal, att folket i Ungern är rädda för att uttrycka sina åsikter och ifall de som säger något som inte uppskattas av regimen riskerar höga böter.

  – Suck! Motståndare till Orbàn har definitivt inte varit tysta. Missade Lööf SVT:s kraftigt vinklade propagandaprogram om Ungern efter deras senaste val?

  Hade vi samma nivå på kraven på Universitet (och högskolr) som i Ungern, så hade vi nog inte många kvar …

  Gillad av 1 person

 4. Framåt är förresten Macrons partis slagord, framåt in i det stora kaoset då?

  Gilla

 5. This website was… how do you say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me.
  Many thanks!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: