Ärkeglobalisten Tony Blair ”rådgjorde i hemlighet” med Macron om hur man saboterar Brexit

 

Enligt en framträdande brittisk tidning har den tidigare premiärministern i Storbritannien, Tony Blair, deltagit i hemliga briefings med utländska ledare i ett försök att motverka Storbritanniens ansträngningar att lämna EU.

Han är den främsta globalistpolitkern, kanske mest känd för att ha lett sina landsmän in i Irak-kriget innan han sedan tog över ledningen för regeringen. Därefter åtog han sig flera överlägset lönsamma uppdrag som rådgivare och talare, som gav honom tiotalsmiljoner pund i inkomster. Han har nu medvetet fungerat som rådgivare för Frankrikes omdiskuterade president om hur man förhindrar att Storbritannien lämnar EU.

Enligt Storbritanniens Daily Telegraph som citerar ”källor i Paris” har hans globalistkollega Emmanuel Macron fått råd från Tony Blair om hur man förhindrar ett Brexit. Tidningen rapporterade också att Blair har träffat Jean-Claude Junker, Europeiska kommissionens ordförande, för att diskutera Brexit och uppmanade EU att absolut inte ge sitt medgivande till Storbritannien och att en sådan taktik skulle leda till att de brittiska ledarna gav upp tanken på ett Brexit helt.

I 2018 rapporterade Breitbart London att Michael Barnier, EUs pålitlige euro-federalist och tillika Brexit-förhandlare, att han hållit möten med Tony Blair-Institute.

Dessa senaste påståenden kommer efter en rubrik som publicerades i söndagens The Times och rapporterade, om man citerade källor, hade Blair diskuterat med Macron och sagt, ”Du måste hålla ställningarna och då kommer vi att ge upp tanken och vi stannar.”

En medlem av det brittiska parlamentet som pratade med The Telegraph om anklagelserna om Blairs underhandlande verksamhet uttryckte, att en tidigare premiärminister som arbetar mot sin egen nations intressen, genom att stödja utländska befogenheter och undergräver Storbritanniens suveränitet är det mest oförskämda som skett under den samtidiga brittiska historien. Politikern beskrev Blairs beteende som ”helt oacceptabelt”.

När The Telegraph åkte ut till Blair för att ge honom en chans att svara på dessa påståenden, svarade en talesman som arbetade för honom: ”Vi kommenterar inte privata möten.”

Blairs senaste beteende är bara det senaste i en serie händelser som gjorts under hans obevekliga lobbykampanj mot det brittiska folkets beslut om att lämna EU. Det började när han gick ihop med den fd konservativa partiledaren John Major om att stödja den dåvarande premiärministern David Camerons påtryckning för att avskräcka väljarna från att rösta i valet 2016 gällande Brexit. Bara några dagar efter att britterna röstat för att lämna EU, flyttade Blair sin strategi och började föra en kampanj för en andra folkomröstning.

Under de följande två veckorna efter folkomröstningen hävdade han att de individer som hade röstat för att stanna hade berövat sin rösträtt och att idén för ett Brexit hade ”smulats sönder”.

Ifjol fortsatte Blair sitt korståg mot det brittiska folkets beslut om att lämna EU när han vände sig till en publik i Portugal och förklarade ”jag är till 100 procent emot Brexit … jag kommer att göra allt jag kan för att få ett slut på detta”.

Annonser


Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

2 svar

Trackbackar

  1. Ärkeglobalisten Tony Blair ”rådgjorde i hemlighet” med Macron om hur man saboterar Brexit – Life, Death and all between

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: