David Wilcock exklusivt: 9/11 flygplanen fjärrstyrdes från Storbritannien!

The Whole TRUTH by David Wilcock, Exclusive Interview [Part 2/3]

Edge of Wonder

Premiered Dec 11, 2018
Idag kan man verkligen undra varför kabbalen försökte skjuta med kärnvapen på USA.  Naturligtvis är detta ett för stort ämne, man jag har spårat deras historia och ska nu informera den för allmänheten. Egentligen är det ingenting nytt att man har gjort organiserade ansträngningar av att följa kabbalen under många år. En av händelserna på vägen skedde genom Howard Hughes, en flygplanspamp.
howard
Eftersom Hughes ägde ett flygbolag och var en av de stora militära försvarsentreprenörerna blev han medveten om att de andra entreprenörerna fick dessa topperbjudanden som han aldrig hade en möjlighet att överbjuda. Han blev medveten om att de arbetade på ett riktigt konstigt sätt, som Hughes inte fick tillgång till.
Så Howard anställde kvinnliga sexarbetare och specialutbildade dem till agenter, som kunde utföra mord för att få information och de använde sig av sex för att göra det. Han använde sig av dessa kvinnor för att rikta in sig mot kabbalen. Kvinnan som du möter är verkligen vacker. Man väljer bara ut sådana som ser väldigt attraktiva ut för den här typen av jobb.
skonhet
Hon attraherar dig verkligen starkt och berättar mycket tydligt att hon är intresserad av att ha sex med dig direkt. Om du är dum nog och faller för det, vilket många människor gör, för dessa kvinnor är verkligen bra på det. Då hamnar du i sängen med dem och de kommer faktiskt att fortsätta med det. Du kommer också att drogas vid en lämplig tidpunkt och sedan när akten är slutförd vill de att du öppnar dig.
Kanske vill de nu vara din flickvän eller bli din fru. Du har blivit uppmjukad med droger och det faktum, ni hade ju samlag. Dessa kvinnor kunde få dessa killar att berätta för dem fantastiska hemligheter. Det var såhär som Howard anställde flera kvinnor som trodde att han var en CIA-agent eller något liknande. Howard Houghes upptäckte genom dessa kvinnor, att det fanns människor som deltog i en satanistisk kult inom dessa försvarsföretag.
Kulten trodde på Lucifer som en den gode killen och inte Satan. De tror att Satan är en myt. Så tror de också att det som är bra inom västerländska traditioner, Abrahams religion, dit kristendomen, judendomen och islam tillhör, tror att deras Gud är en ond bedragare och det finns olika benämningar för det.
annunaki
De kallar sig Egregore, Demiurge eller Annunaki, vilket betyder att de är till hälften Gud och hälften jätte. Jätte är grundordet för ordet jätte stor, vilket betyder att man verkligen skiljer sig, men inte är en riktig Gud. Det är det här som är fällan. Så dessa sexslavar till kvinnor, lär sig allt om att de är efterkommande till dessa varelser som kraschade på den här planeten när de kom från ett annat solsystem från en forntida civilisation som delvis tillhör Mars.
Den förstörda planeten blev en del i asteroidbältet. Dessa människor har långsträckta huvudskallar i sin renaste form och så tror de att den långsträckta huvudformationen tillhör rasen Lucifer. De tror bokstavligen att Lucifer är en fläck-och-blodmänniska (point-and-blood) som kraschade på jorden med sina horder och befolkade den här planeten. De är alla blodlinjer till Lucifer. De är väldigt djärva till sin natur.
All den här informationen kom tillbaka till Howard och han fann att dessa människor verkligen tänkte på sig själva som en invandrad ras, en annan ras av människor. De har övertagit pressen, media, TV, film och musik. De har tagit över domstolen, polisen på ledningsnivåer, militären, skolsystemet, storjordbruket och läkemedelsindustrin.

Det är nästan galet att tänka på hur stort detta kontrollorgan är. Howard Hughes vidarebefordrar sedan denna information till vissa generaler som inte tillhörde kabbalen och som han kände att han kunde lita på.

koreakriget
Bild från Koreakriget
Nästa stora händelse som jag pratade med min kontakt i öknen under Koreakriget, gällde de amerikanska truppernas positioner där de blev kompromisslöst, och de rörde sig på olika områden på stridsfältet, men varje gång hamnade de i bakhåll.  Koreanerna befann sig framför dem, de blåste dem och de dödade en massa soldater, så vad gjorde de? De sade att vi måste ta reda på var läckan fanns, det var någon som tjallade på oss. De såg över listan till vem de måste berätta om sina verkliga positioner enligt internationell lag. Så lade de in små bitar desinformation i vart och ett av dem. På så sätt kom de underfund med att det var FN, som de enligt lag och internationella fördrag var skyldiga att rapportera till om deras verkliga position, men när de gav FN de falska positionerna fann de orsaken till bakhållet.
Det här skedde under Koreakriget, och för dem som inte egentligen kan historien, skedde det här i mitten av 1950-talet. Det var då man skapade något som kom att kallas PLANEN, vilket övertid blev ett 5 tum tjockt bindemedel, och planen var avsedd att avslöja dem som ingick i den. Hur kunde de i själva verket avslöja kabbalen? Hur kunde de besegra den?
eisenhower
Eisenhower tycktes ha varit medveten om den här planen och var också delvis delaktig i dess planering, varför han uttryckte sin berömda varning om det militära industriella komplexet i slutet av sitt tal. När Kennedy sedan tillträdde började han samarbeta med alliansen. Den kubanska missilkrisen var bokstavligen tänkt att fungera. Kabbalen hade för avsikt att anfalla USA med kärnvapen, men det var enbart via samarbetet med alliansen som planen stoppades.
samling

Eftersom kabbalen skulle få första möjligheten att slå till från Cuba mot USA med en missil, innan USA skulle hinna skjuta mot Sovjetunionen så var det är inte okej. Kennedy  hamnade verkligen i trubbel, när han försökte nationalisera tillgångarna hos landets skatteverk. Men vänta nu, hade de inte redan nationaliserat statskassan genom att sälja ut allt sitt silver? Vad Kennedy gjorde då, var att han stoppade försäljningen av silver och  att ge ut silverbackade pengar.

manchiurian

Presidenten hade utfärdat det från skatteverket och inte från Federal Reserve. Som vi idag vet, är den inte federal och äger ingen reservationsrätt. Dessa pengar måste vara skattefinansierade. Då stod den inte under internationella bankirer och det var den omständigheten som ledde till mordet. Efter att Kennedy mördats, producerades det en film, Manchurian Candidate, som förklarar vad kabbalen egentligen gör. Hur de manipulerar politiken och allt möjligt annat intressant.

oklahoma

Låt oss gå vidare till Oklahoma City.
Alliansen har om och om igen med att försöka få in information. De tänkte använda sig av Ronald Reagan, men Reagan förblev ren och sedan försökte de skjuta honom. Brandy, Reagans livvakt, råkade snubbla i skottögonblicket och råkade själv bli skjuten.

gorbatjov
Gorbatjov och Reagan

De skulle ta Reagan, och om inte Brady hade råkat falla på det sätt som han gjorde, hade han blivit mördad. Reagan försökte göra upp med Gorbatjov för glastnost och perestrojka, samt att verka mot kärnvapen. Men det var ingenting som kabbalen ville ha, det var Reagans arbete på egen hand. I Iran-Contras skanadalen 1987, var det alliansen som försökte förstöra för kabbalen. De fick reda på att de sålde vapen till Iran, som är en terroristregim, de tjänar pengar på det och sedan använder de pengarna. Sedan säljer de också olagligt våra bästa vapen till terrorister och då finansierar de denna grupp i Mesoamerika, som heter Contras, och är terrorister.

iran-contra

contra

De kommer att skära upp dig och dra din tunga ut genom din nacke, eftersom det här är människor som ser till att kokain-affärerna inte avbryts, samt all annan skit. Man säljer de bästa amerikanska varorna, de säljer dem till iranierna som är terrorister, sedan tar de pengarna för att finansiera en annan terroristgrupp som i sin tur ser till att kokainbranschen fortgår.

soldater

Den kedjan bestående av olika konspirationer, gick hela vägen rakt upp till försvarsministern och därifrån raka vägen till presidenten och man gör det bra. Hur i hela världen vann George HW Bush Sr. valet året efter, när hela administrationen hade blivit involverad i att väcka terrorister och bokstavligen finansiera kokainaffärer.

mena
Vy från Mena

Det är det här du får när alliansen tillåts fortsätta framåt. De ville rikta in sig på Clinton, eftersom han är mycket korrupt. Eftersom Mena i Arkansas, du kan titta på den här filmen som är varmt rekommenderad, även om du inte gillar Tom Cruise, så strunta i det.

flygplan

american-made

Den heter American Made. Den är historien om hur en knäpp bakhåla till stad i Arkansas blir sambandscentral för hela Amerika. Den viktigaste platsen för dem alla är alla dess banker. Alla dessa pengar som strömmar in genom dem. De bygger en hel flygplats bara enkom för alla dessa kokain flygplan så att de ska kunna landa.

kokain

Det var kokain för hela Amerika. Javisst, det är ju Bill Clintons stat. Är det inte märkligt att Iran-Contra exponerade hela sin kokainhandel just från Arkansas? Så har de ju Clinton-undersökningen gjord av Kenneth Starr i den så kallade Whitewater-undersökningen som pågår just nu. Whitewater-undersökningen innefattar allt som har med Mena i Arkansas och kokainaffärer att göra, så försök nu sammankoppla dessa två i ditt huvud.

whitewater

Whitewater-undersökningen omfattade allt detta, de var redo att avslöja allt. Den bestod av en hel grupp högt rankade officierare, som ingick i en plan som hade skrivits av en stupad vietnamsoldat, men de kände hela tiden till att han i verkligheten levde. I filmen, First Blood, spelades Rambo av Sylvester Stallone men den här killen var verklighetens Rambo i flygplanet. Planet blir nedskjutet och det verkar misstänkt.

brandplan

die

first-blood.jpg

På flygplanet befinner sig 22 militära tjänstemän. Planet antändes och föll till marken, men det finns knappt någon täckning för händelsen i nyheterna. Och sedan, bara 3-4 dagar senare inträffar bombningen i Oklahoma, som också är väldigt märklig, eftersom den där lilla bilen med gödningsmedel i, inte borde vara tillräcklig för att blåsa ut hela den federala byggnaden, Alfred P Murrah Building.

oklahoma2

Men den delen som du nog inte känner till, om du inte har sett mitt föredrag, eller om du inte är mycket insatt. Det tog för mig många år att sammanställa allt genom kontakter med insiders. Jag lärde mig detta genom Pete Peterson i all hemlighet. Det var alla dessa fördömda Whitewater dokumenten mot Clintons, de var lagrade i byggnaden. Först brände de bokstavligt talat ner det flygplanet och de människor som kunde komma att anklaga Clintons. Sedan blåste de ut hela byggnaden där dokumenten förvarades. De skulle användas bara några dagar senare vid en rättegång mot Clintons. Tala om för mig om det här var bara en tillfällighet. De kände till allt detta, alliansen visste allt!

9112

Sedan gjorde de om samma sak i 9/11.

Det här är samma idé som de hade i Oklahoma City, men där misslyckades de med att spränga hela byggnaden. De lyckades bara med framsidan. Men i 9/11 gjorde de allt rätt och lyckades demolera hela byggnaden ända ned till grunden, och de tog byggnad 9 också. Det var snyggt jobbat och de slog också till mot Pentagon. Vad folk inte inser är, att det som slog ner i bottenvåningen på Pentagon var inte ett flygplan, utan det var en missil man hade avfyrat. Den här missilen träffade rakt in i sjöstridskrafternas kontor som är sambandscentralen för hela alliansen som leder kabbalen. Så alla dokumenten här blev utplånade. Det fanns mycket material i World Trade Center byggnaden gällande undersökningen av alliansen, och allt utplånades nu. Det var ingen som hade förutsett denna, så den blev en riktig överraskningsattack.

knapp

Sedan dess har Alliansen fått en fantastisk skattekista bestående av grejer. De har dessa små små kameror som är gömda inuti en skruv, som till exempel i ett brandalarm. Det är en liten knapp som du knappt ser. Dessa saker fanns där långt innan de infördes i mobiltelefonerna.

adobe

Nu finns det inspelningar från Vita huset, från Bohemian Grove med inspelningar på rituella offer. Det här är vad Alliansen består av idag. De får en oerhörd mängd kriminell information som de åter igen kan använda mot kabbalen. Det var därför kabbalen kom ut med Adobe-tekniken där du kan förfalska den som pratar så att du inte kan veta om något är på riktigt eller om det är falskt. Alliansen kommer att lyckas. Det är samma händelser som upprepar sig, och då känns det också på riktigt.

Nu pågår åtal bakom stängda dörrar och så har vi dessutom det som händer med Q. Jag påstår, att det är många människor inkopplade, och allt byggs upp till en fantastisk offentlig händelse som snar kommer fram. Bakgrunden till 9/11 är så mycket mer komplicerad än vad människor inser.

planen

Men låt oss gå tillbaka till tiden för Operation Northwoods och dokumenten från Kennedy-tiden. De fick höra om dessa dokument när den samordnande chefen presenterade Kennedys plan. De kunde kapa flygplan och krascha in dem i amerikanska landmärken. Sedan kunde man ju alltid skylla på kubanerna. Det var vad som hände då.

underjordisk.jpg

Det här är som iscensatt terror, fals flag,  med det ursprungliga flygplanet och det här är vad jag har kommit fram till i min forskning. De ursprungliga flygplanen ersattes med andra flygplan som såg ut på samma sätt, men de hade inga passagerare. Vad som händer med planet är, att de landar på ett speciellt flygfält, men innan de landar släppte de in nån gas i planet så att alla blev medvetslösa men den dödade inte dem. När de sedan landat blev de återupplivade och fick komma ut i underjordiska baser där de fick spendera resten av sina liv. De kommer aldrig att få se marken igen. Det är sannolikt det som hände med människorna från 9/11.

henry-deacon
Henry Deacon

Min insider, Henry Deacon, har gett mig sin fantastiska vittnesbörd. Han berättar hur han befann sig på en brittisk militär flygbas varifrån de styrde dessa flygplan rätt in i Word Trade Center med en joystick. Han sade, det enda som han ångrar, var att han inte gick in och förstörde datorsystemet och alltsammans. Men han såg allt detta hända i realtid.

Annonser


Kategorier:Uncategorized

4 svar

  1. Camilla Parker Bowles Attacked Queen Elizabeth In “Drunken” Brawl?
    https://www.gossipcop.com/camilla-parker-bowles-queen-elizabeth-fight-drunk/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: