Vincent Bugliosi: George W. Bush måste ställas till svars för mord!

Vi vänder oss nu till en man som anses vara en av de bästa åklagarna i detta land. I sin karriär på en advokatbyrå i Los Angeles-distriktet åtalade han framgångsrikt i 106 brottmål inklusive 21 mordåtal, utan en enda förlust. Alan Dorshowitz säger att han är en så bra åklagare och kallar honom stjärnåklagare. Hans mest kända mål gällde Charles Manson-fallet. Det blev grunden till hans klassiska bok Helter Schelter, den största sanna brottsboken i förlagets historia.

bugliosi
Vincent Bugliosi


Låt oss prata med Vincent Bugliosi!

Hans senaste bok har precis kommit ut. Den heter The prosecution of George W Bush for murder.

Tja, i min bok lägger jag fram att George W. Bush borde ställas till svars för mord. Jag har framlagt ett vattentätt rättsfall mot George W. Bush som bevisar att det var bortom varje rimligt tvivel att George W. Bush tog den här nationen ut i krig under falska premisser om Irak, och därmed också i strid med lagen.

Image result for irakkriget

Han är skyldig till att 4 000 unga soldater dog i Irak, som kämpade i hans krig, inte i ditt, mitt eller Amerikas krig, utan i hans krig. Intressant nog har det skrivits samt talats i miljarder mycket hårda kritiska ord om George W. Bush. Inget som man kanske skulle bry sig mindre om. Men orden är absolut meningslösa tills nu, om ingen gör något åt George W. Bush. Hittills har inget åtal, ingen utredning har skett mot honom innan den här boken kom ut, där han åtalas för mord.

I boken sammanställer jag ett fall mot George W. Bush, som absolut kan leda till ett åtal för första gradens mord i en amerikansk rättssal. Jag har lagt fram den rättsliga arkitekturen mot honom, det överväldigande beviset på hans skuld och behörigheten för att åtala honom.

Jag säger, att om rättvisa betyder någonting i Amerika ska vi inte glömma alla dessa
4 000 unga amerikaner som befinner sig i tjänst just nu när jag talar till er. Låt oss istället gå tillbaka till George W. Bushs krig, där dessa kom hem – antingen i likkistor eller i urnor. Jag säger, vi har inget val, vi måste ställa denna person inför rätta.

Jag kommer att åtala George W. Bush, kanske lyckas jag, kanske inte, men jag kommer inte vara tillfredsställd förrän jag ser honom i en amerikansk rättssal åtalad för första gradens mord. TV och media har klumpigt svartmålat den här boken. Den kan bli en bästsäljare, så låt oss sprida den från mun till mun.

Image result for irakkriget

George W. Bushs första nedslag på staten Irak och Hussein, skedde den 7 oktober 2002 i Cincinatti Ohio. Han höll ett tal till nationen där han berättade att Hussein utgjorde en stor fara för nationen, antingen genom att attackera oss med sina massförstörelsevapen eller om han gav dessa vapen till någon terroristgrupp för attackera oss. Han sade också, att den kunde hända en viss dag, vilket innebär att hotet var nära förestående.

Det kommer att bli besvärligt för George W. Bush och jag vet inte hur han ska reda ut det vid en rättegång. Den 1 oktober 2002, alltså sex dagar tidigare, skickade CIA en rapport ”National Intelligence Estimate Report 2002”. En rapport som hade skrivits av sexton amerikanska underrättelsetjänstemän, som representerade detta konsensusutlåtande från alla dessa existerande sexton amerikanska underrättelsebyråer, angående frågan om huruvida Hussein utgör ett överhängande hot mot landets säkerhet.

På sidan 8 i denna 91-sidiga rapport sägs det att Hussein inte utgör ett hot mot säkerheten för detta land. Att han enbart skulle bli ett hot ifall han fruktade att Amerika attackerade honom. Med andra ord, skulle han utgöra ett hot endast ifall han blev tvungen att slåss i självförsvar.

Så nu vet vi, att George W. Bush i sitt tal till nationen den 7 oktober 2002, när han talade till miljontals oskyldiga amerikaner sade han exakt motsatsen till det hans eget CIA hade berättat för honom. Så nu har vi, bortom allt rimligt tvivel, bevis för att han ledde in nationen i ett krig med en lögn och därför är alla dessa stupade amerikanska soldater offer i ett mord.

Men här kommer något ännu värre. Den 4 oktober, alltså tre dagar efter den 1 oktober och den topphemligt klassificerade rapporten från hans folk och CIA – så fanns det ytterligare en oklassificerad version – den som tillställdes det amerikanska folket och Kongressen och kallades ”Vitboken”. Enligt Vitboken utgjorde Saddam Hussein inte en överhängande fara för det amerikanska folket. Men nu hade man strukit över allt detta, och nu frågar jag mig, hur djävulsk, hur pervers, hur kriminell kan George W. Bush och hans folk vara?

Relaterad bild
Downing Street memo

Förresten, har du hört talas om Downing Street memo från den 31 januari 2005? Det fick mycket uppmärksamhet. Om vi åtalar George W. Bush, skulle den inte vara obetydlig för fallet eftersom den är så tvetydig. Det finns ett ”Manning memo”. Den verkar ha passerat helt över allas huvuden, men den är hundra gånger viktigare är ”Downing Street memo”. Den 31 januari 2003, träffades alltså George W. Bush och premiärminister Tony Blair i det Ovala rummet tillsammans med sex av sina högsta assistenter inklusive Condoleesa Rice, nationell säkerhetsrådgivare, och Blairs ledande utrikespolitiska rådgivare David Manning.

Relaterad bild condoleezza_rice
Tony Blair, George W. Bush                            Condoleesa Rice

Nu, två månader senare, går de ut i krig och påstår att Hussein hade massförstörelsevapen och att de hade gått in för att avväpna Hussen och dessa vapen. Efter mötet sammanställer Manning ett memo på fem sidor och stämplar det som extremt känsligt. I det summerar han det som sades vid mötet.

Manning antecknar att Bush och Blair uttryckte sina tvivel om att några massförstörelsevapen någonsin skulle hittas i Irak. Men två månader senare går de alltså in, efter att de påstått att de har sådana vapen och man blir tvungna att avväpna dem. Men det blir ännu mycket värre. Manning antecknade att Bush var orolig, han var så upprörd över att FNs inspektörer hade misslyckats i sina försök att hitta massförstörelsevapen, så han började prata om tre sätt att provocera fram en konfrontation med Hussein. Ett av dem som Bush lade fram, var att man skulle flyga in över Irak med två flygplan. Flygplanen skulle vara målade i FN-färger. Om Hussein skulle anfalla dem, sade Bush, skulle detta komma att bli ett brott mot FN och rättfärdiga ett krig.

Så här har vi George Bush, som först berättar för det amerikanska folket och för världen att Hussein utgjorde ett överhängande hot för säkerheten i landet, så vi måste slå tillbaka i självförsvar. Men bakom stängda dörrar, pratar samma lilla man om hur man ska provocera Hussein in i ett krig. Han är absolut den sista personen i världen som man behövde agera i självförsvar emot,  som man är rädd för. Nån som vill döda oss. Om nu George W. Bush faktiskt trodde att Hussein hade massförstörelsevapen, vilket ju var hans främsta orsak till att starta ett krig, skulle tanken på att provocera Hussein till ett krig självklart aldrig någonsin komma i åtanke.

Jag vet inte om du är medveten, man jag har precis påstått att jag har extremt kraftfulla bevis på George W. Bushs skuld.

Related image

Tänk då på hela helvetet på jorden som George W. Bush skapade. Bevisen är väldigt tydliga med över 100 000 oskyldiga irakiska män och kvinnor, barn och småbarn, samt
4 000 amerikanska soldater som dog en hemsk våldsam död. Tänk på alla 100 000 av dessa som överlevde, som grät hysteriskt och inte förstod varför detta förskräckliga skedde och alla de mardrömssituationer det föranledde. Så George W. Bush, vi har mycket klara bevis – men du skrattade åt dem!

Image result for irakkriget

Jag tittar på ett fotografi av George W. Bush tillsammans med sex-sju andra människor, och alla skrattar. Vem tror du det är som skrattar mest? Ja, det är George W. Bush! Unga amerikanska soldater har precis sprängts i bitar vid en vägbomb i Irak. George W. Bush har roligt, han lever livet och njuter av det till fullo. Det jag just nu berättat om, det vill jag fråga George W. Bush om.

Jag vill fråga dig om den otroliga skräcken, om barbariet och lemlästningen av dessa kroppar, om halshuggningar där blodet sprutar, och om alla skriken som sker. Försök tänka dig om du kan, på president Roosevelt, Truman, LBJ, Nixon och deras krig, om du hittar något liknande. Det här är George W. Bush i ett nötskal. Och mitt i allt detta står Laura Bush (GWBs fru, red. anm) och jag, mitt i livet.

Det kunde ha varit en perfekt dag med gott humör. Vad är du för en monstermänniska som bokstavligen kan vara lycklig över detta liv?

Bildresultat för alquaida

George W. Bush försökte också sammankoppla Hussein med Al-Quaida och attacken 9/11. Han försökte introducera i det amerikanska folket att Hussein var involverad i 9/11 och gjorde en ofrivillig insinuation och sammanblandning. Enligt lagen betyder det samma sak, om man utför något eller om man uttrycker det. I samma tal, och i samma andetag, pratar han om Hussein och 9/11.

Just då flög han ut i en lögn genom att påstå, genom att hävda att Hussein och Al-Quaida hade terroristförbindelser. När han talade om ”Kriget mot terrorn” kunde han inte skilja på Al-Quaida och Hussein. Han påstod att Hussein tränade Al-Quaida i hur man gör bomber och hur man använder gifter i dödliga gaser.

Härvidlag anser genomsnitts amerikanen att Hussein måste  ha varit involverad i Al-Quaida och i 9/11. Det var vad han påstod, angående en inblandning, den 19 augusti 2006.  90 % av amerikanarna tyckte nu att det var dags för vedergällning, att Hussein var involverad i 9/11.

Han kommer att bli dömd för första gradens mord. Inom en vecka kommer jag ha nått ut till alla åklagare i Amerika, det finns nära tusen av dem. Jag kommer att leta efter en modig åklagare, en statsåklagare, en försvarsadvokat, ja, jag vet inte vad. Men jag kommer att erbjuda min hjälp på något sätt.

 

 

 

 

 

 

Annonser


Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: