DELTA FORCE UTFÖRDE RÄD MOT OBAMAS EGENDOM I THAILAND

Under morgontimmarna på juldagen utförde Delta Force-operatörer ett precisionsanfall mot en Obama-kontrollerad högborg i Thailand, säger en aktiv Secret Service agent som hävdar att president Trump gav grönt ljus för operationen efter en serie telefonsamtal till USA:s militär och premiärminister Nik Bukharin.

http://www.someonesbones.com/blog/delta-force-raids-obama-stronghold-in-thailand/

En Delta-avdelning, känd som 1-SFOD inom specialstryrkor, flög från Okinawa i Japan till USAs ambassad i Bangkok och höll position där medan Trump underhandlade om intrång med sina thailändska motsvarigheter.

Enligt vår källa upptäckte Trump-administrationen att Obama, genom ombud, ägde en herrgård och en 400 hektar stor egendom i utkanten av staden Si Sa Ket, cirka 500 km från Bangkok. På pappret ägdes egendomen av det påstått nedlagda Solyndra Corporation, ett solpanelbolag som Obama gav 2,2 miljarder skattebetalade dollar för under 2009. Kort därefter förklarades Solyndra i konkurs och pengarna försvann. Trots synlig konkurs upprätthöll Solyndra sitt fastighetsinnehav värderad till över 800 miljoner dollar i fem sydostasiatiska länder. Trump-administrationen  kopplade denna till Obama och att han var ägare till den thailändska egendomen. Efter att ha hävdat sina befogenheter som president och upptäckt att Obama bevisligen hade rest till Si Sa Ket sex gånger under sin tid som president och ytterligare fyra gånger under det gångna året.

I juni 2009 skrev Washington Beacon, Thomas Clearwater: ”Solyndra verkar vara en legitim institution och är sannolikt ett skalbolag eller en skräpfond som används eller ägs av Obama för att tvätta sina smutsiga pengar”.

Vår hemliga källa stöder detta påstående.

”Obama har fastigheter, stora summor av valuta och skuggbolag över hela världen, under många alias. De är inte registrerade på hans namn, eftersom det skulle vara alltför iögonfallande. Förvaltningen har upptäckt att många av dem har arbetat med utländska regeringar för att gripa Obamas otillåtna tillgångar. Många av dessa nationer är inte precis USA-vänliga. Vi vet inte exakt vad Trump erbjöd i utbyte mot rätten att konfiskera tillgångarna utomlands eller för att tillåtas sätta specialoperationer på marken. Jag är säker på att priset var högt. Hemliga uppdrag förekommer just nu. Solyndra herrgård var bara en av många, förklarar vår källa.

Klockan 3:00 (lokal tid), lyfte ett par Delta helikoptrar till denna destination. De fann herrgården övergiven, men enligt vår källa hade någon befunnit sig där nyligen. Enhetschefen fann nyhackade grönsaker och ljummet kaffe i köket. Utanför fann man färska däckavtryck som ledde bort från fastigheten. Någon måste ha tipsat de boende strax innan Delta kom fram.

Delta lämnade dock inte platsen tomhänt. De tog med sig flera krypterade bärbara datorer och över 200 miljoner dollar i guldpärlor förutom ett dussintal lådor som innehöll kinesiskt tillverkade skjutvapen och sprängämnen. Dessutom, det kanske mest uppseendeväckande, var att man hittade en labyrint av tunnlar som sträckte sig i flera mil under marken, vilka förmodligen hade använts för människohandel.

Med hänvisning till The ASEAN Declaration to Joint Action on Counter Terrorism, konfiskerade thailändska tjänstemän herrgården och alla kvarvarande ägodelar som fanns där.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: