Mystiska collegieblock funna med uppgifter om MK ULTRA och pedofili

collegieblock

Mystiska collegieblock har hittats på ett Bed-and-breakfast i Greenfield, Massachusetts. De innehåller förmodligen nyckeln till MK ULTRAs roll i Pizzagate pedofil- och barn sexhandelskandalen.

Militärtribunaler pågår som bäst.

anteckningar
De ser ut att vara skrivna av en kvinna. Just det här collegieblocket verkar ha all information om trafficking och MK ULTRA samt massor av telefonnummer. Dessutom finns här närmare 90 sidor med avgörande bevisning. Allt har kopierats och jag är fullständigt övertygad om att de är äkta.

Hon som gjorde detta möjligt heter Lynne MacNee, 56 år. Hon jobbar som chef och CEO på My Photo Album Inc. Hon har dessa block just nu. Det här är vad My Photo Album Inc. sysslar med: videodistribution genom sin webbsida, ytterligare handhar de tjänsten med personligt anpassade fotografier på nätet samt en e-post server. De trycker och skickar även fotografikort, och fotografikalendrar. Skulle det här vara intressant för dig om du mot förmodan delar foton som du vill att ingen annan ska se?

peter
Hennes ex-man, är Peter McNeal, CEO på Virgin Mobile Latin America. Varför är det så viktigt? Enligt min källa hade Richard Branson en liknande ö som Jeffrey Epstein’s Island och den hade också underjordiska utrymmen där man utövade våldtäkter och tortyr, mord och avlägsnade organ, samt svalt ihjäl barn. Richard Branson har kopplingar till Peter McNeal genom ett Twitterkonto som har varit i bruk sedan 2010. Han har inte använt kontot sedan 2010 men han följer fyra personer och en av dem var en kvinna vid namn Natalie.

trafficking

Det är möjligt att han använde Twitter-kontot endast för att skicka privata meddelanden till Natalie. Nu har hon fått alla möjliga intressanta och bisarra människor att följa henne och hon har fått dessa anteckningar. Denna Lynne McNee är alltså Peter McNeals före detta fru. Man vet inte var hon finns idag. Ingen vet om hon finns i säkerhet.

virgin

dirty

spara
Min familj och vänner säger att man inte ska visa dem då det medför risk för min säkerhet. Var snäll och sprid detta och även långt bort så att det inte är bara jag som känner till dem. Ge dem också till Q.

Vem är Q?

Q hävdade att han är ”high-level government insider” med Q-certifikat (inom United States Department of Energy – med tillgång till sekretessbelagd information).

Vilka är de anklagade?

de-anklagade

Allt detta och mycket mer kan du följa på nån av dessa hemsidor:

talk

Annonser


Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: