Sveriges svar på Adolf Eichmann, Håkan Ceder, som planerade hur hela utsorteringen av och transporten av judar, handikappade, homosexuella, mfl. skulle ske

HÅKAN CEDER, SOCIALSTYRELSENS FD ORDFÖRANDE, OCH FD ORDFÖRANDE FÖR ALLMÄNNA ARVSFONDEN, NUMERA VERKSAM PÅ SOCIALDEPARTEMENTET.
hakan-ceder
Håkan Ceder

Saxat från Facebook

Sveriges svar på Adolf Eichmann, som planerade hur hela utsorteringen av och transporten av judar, handikappade, homosexuella, mfl, skulle gå till i Wannsee konferensen utanför Berlin på 40-talet.

reinfeldt  maria-larsson
Fredrik Reinfeldt        Maria Larsson

Håkan Ceder fick i uppdrag av dåvarande Statsminister Moderaten Fredrik Reinfeldt och ministern Kristdemokraten Maria Larsson, att hitta nya ”mågrupper” som man skulle kunna tvångsomhänderta för att förse vårdbolag, advokater, jurister, Läkemedelsindustrin, specialpedagoger, privata läkarkliniker, taxibolag, arbetslösa i glesbygden, och andra akademiker, t ex höga chefer inom statliga institutioner med jättelöner, med fler barn, som man skulle kunna påtvinga tvångsvård.
När Socialdemokraterna vann valet, med Miljöpartiet 2014, fortsatte dom denna politik, eftersom Håkan Ceders utredning inte var klar förrän 2015.
 Den kallades Sou 2015:71, och senare Proposition Sou 2015:71.
Hela Lagförslaget är en förskräcklig läsning, där Håkan Ceder bla pekar ut tänkbara målgrupper som alla handikappade i Sverige ( Därav att man drog in LSS stödet för att knäcka dessa familjer, så att barnen skulle kunna tas ), han pekar även ut romer, i synnerhet barn till tiggare ( Känns politiken igen från vilka målgrupper som man ville ta barnen ifrån i Tyskland och Sverige på 30 och 40 talet? )
Håkan Ceder hävdar vidare i sin skrift även att länder som ”Norge” ( Vilkens socialpolitik det protesteras mot i hela världen, med b la officiella protester från b la Putin i Ryssland, Indien, Nigeria, och stora demonstrationer i bl a USA, Rumänien, Brasilien, m fl, ) och England kommit mycket ”längre än oss i Sverige”, och att man bör börja tvångsbortadoptera bort barn i Sverige, och klippa dom biologiska banden med sina biologiska släktingar för gott, byta namn på barnen som man gör i bla Norge, mm.

Håkan Ceder pekar även ut invandrare som kommit till Sverige, att man skall tvångsomhänderta deras barn i större utsträckning mm.
Nya grupper som Håkan Ceder numera också fyndigt kommit på är precis som i Hitlers Tyskland 
”arbetslösa människor som går på Socialbidrag” 
( Försörjningsstöd ), och gärna helst ensamstående 
mammor, ……..
Man har börjat hålla kurser och plocka barn för fullt som har hål i tänderna ( !!! ). 
Man tar barn från föräldrar som man inte helt enkelt ”gillar”, trots att dom är kompetenta föräldrar osv.
Håkan Ceder har kraftigt inspirerats av socialpolitiska diktaturer som Hitlers Tyskland på 30- och 40-talet, och Skandallandet Norge. 
Hans mål är att systematiskt krossa dom fattiga familjerna i Sverige, och andra utsatt grupper, för att förse överklassen i Sverige med dom fattigas barn, och alla akademiker med mera klienter.

Alla barn som numera tas i LVU, läkarundersöks omedelbart numera, för att man vill kunna sätta en diagnos på dom, och tvångsmedicinera dom, så Läkemedelsbolagen tjänar enorma summor.
Lagförslaget Proposition SOU 2015:71 Godkändes och signerades av Statsminister Stefan Löfven och Åsa Regner, som fick ett toppenjobb i FN som tack för sitt Judasverk.
Stefan Löfven blev själv tvångsomhändertagen som barn, och såg aldrig sin mamma igen, förrän han var vuxen.
 Detta har traumatiserat honom så hårt, att han stått och gråtit ut om det i FN, och skämt ut hela Sverige som Nation.
 På jobbet har han suttit på arbetstid och skrivit dikter, och han har en osund relation till SSU, ungdomsförbundet, sannolikt pga den rotlöshet han känner som människa,
 pga av att han förvägrades sina biologiska föräldrar som spädbarn.
LVU lagen, dvs Lagen om Vård av Unga, måste avskaffas i nuvarande form, och åläggas specialutbildade familjepoliser istället, som gör mycket noggrannare och rättvisare utredningar.

Familjerätten, Förvaltningsrätten och Kammarrätten måste avskaffas och läggas ner för den omfattande korruption dom uppvisat under mycket lång tid. 
Exempelvis dömer dom alltid till Socialtjänstens fördel 
i 95 % av alla fall, oavsett hur och vilka bevis förtvivlade föräldrar än lägger fram.

Exempelvis kör dessa rätter över expertutlåtanden från erfarna och kompetenta specialläkare och går hellre på unga, nyss utbildade socialsekreterares -ofta bristande – tunna utredningar. Korruptionen är gigantisk, inom Förvaltningsrätten och Kammarrätten.  I Tingsrätten och Hovrätten är det i alla fall betydligt större rättvisa, även om det råder stora brister där med, mellan varven.

Rättsäkerheten i Sverige måste förbättras.
 Galningar, och Brunskjortade sk ”tjänstemän” kan inte få fortsätta att få stifta lagar, som undergräver hela den fattiga befolkningens rätt att leva och existera, bara för att den rika överklassen skall kunna vältra sig i lyx, på andras bekostnad. Priset betalas ofta av söndergråtna föräldrar, släktingar, barn, ungdomar, syskon, mfl, varav många hamnar inlåsta på SiS Institut, HVB hem, i fosterhem över hundra mil hemifrån, sedan i kriminalitet, drogmissbruk, prostitution, självskadebeteenden, fattigdom, hemlöshet, och i många, många, många fall, tyvärr även begår självmord, 
tack vare Familjen Wallenberg, Fredrik Reinfeldt, Maria Larsson, Stefan Lövfen, Åsa Regner, Håkan Ceder, Ulf Kristersson och alla andra förespråkare av barnhandelsindustin som vill bygga Sveriges Ekonomi på att tvångsomhänderta barn utan egentliga skäl.

Man bygger ett land på att producera varor och tjänster, inte på att vårda runt dom fattiga människornas barn, för att institutionschefer, vårdbolag, glesbygdens människor mfl, skall kunna sko sig på på ett djävulskt sätt på andras olycka.

Ni som är delaktiga i barnhandelsindustrin, inte minst alla advokater, polischefer, domare, politiker, mfl, inom Frimurarna och Rotary, ni borde skämmas för er empatilösa skandalverksamhet som ni utsätter andra människor för.

Man skall hjälpa dom svaga i samhället. 
Inte förgöra dom.

Hälsningar Mattias,
Oberoende Social-Konservativ Samhällsdebattör,
Freelance Journalist och Författare.

Annonser


Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , , , , ,

3 svar

  1. Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
    Skrämmande läsning. Verkligheten överträffar dikten flerfalt.

    Gilla

Trackbackar

  1. Sveriges svar på Adolf Eichmann, Håkan Ceder, som planerade hur hela utsorteringen av och transporten av judar, handikappade, homosexuella, mfl. skulle ske – Micaels Lidéns Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: