Sänkte JP Morgan Titanic för att undanröja rivaler och forma Federal Reserve?

By: Kirsten Cowart

Nyligen har en ny teori om sänkningen av Titanic  börjat cirkulera runt internet men för att förstå varför något som en avsiktlig sänkning av Titanic kan vara möjligt, måste du titta på vad som hände på tiden och varför några människor skulle riskera så mycket för att skapa en sådan katastrof.

http://thespiritscience.net/2016/06/08/did-jp-morgan-sink-the-titanic-to-remove-rivals-form-the-federal-reserve/?fbclid=IwAR2LC9LuphuYqo7bGA-LmOm7JwPECHIjDppjmRiCBfeuwrFd0JA2uq2W49M

titanic

Tillbaka till 1898, då skrevs en bok som kallades ”Titans wrack”, som har många likheter mellan den fiktiva berättelsen och vad som sägs hända när Titanic sjönk 1912.

Medan Morgan Robertson hävdar att författaren av boken inte hävdar att det inte var en klangfullhet, utan snarare en förståelse för risken för isberg i dessa hav under april månad, är det inte mindre irriterande att läsa likheterna mellan de två berättelser.

14 år efter att boken släpptes, sågs samma problem i den officiella historien om sänkningen av Titanic när fartyget slog i ett isberg, och man inte hade tillräckligt med livbåtar och dödade över 1500 personer.

Strax innan RMS Titanic sattes på fart, avbokade JP Morgan sin bokning och hävdade dålig hälsa. Andra framstående män som vid den här tiden var motståndare till bildandet av Federal Reserve, kom faktiskt med på skeppet och återfanns tyvärr inte på en livbåt.

 

JP Morgan Plot Theory

Medan nästan alla bevis är strikt tillfälliga verkar det lite bisarr när man ser hur många saker som gick fel på en gång.

Enligt teorin som cirkulerade kring JP Morgan, som finansierade fartygets byggnad, såg till att det aldrig nådde sin destination.

Faktum: JP Morgan finansierade / byggde Titanic [1]

FAKTA: JP Morgan bokades med på resan men

avbröts i sista stund.

 

Faktum: Vännen till JP Morgan, Milton Hersey, avbröt också i sista stund och överlevde för att bygga Hersey Food Empire.

FAKTA: Det fanns inga röda raketer ombord för att signalera till några andra båtar om räddning. Bara vita som signalerar en fest ombord och att allt är okej.

FAKTISKT: Det var det första fartyget i sitt slag med förmågan att försegla däck elektromagnetiskt vilket även skulle kunna försegla människor under däck.

FAKTA: Kapten Edward Smith var en av de mest erfarna kaptenerna för sin tid och skulle ha varit av karaktär genom att undvika försiktighetsåtgärder.

FAKTA: Författaren till boken förgiftades och dog ett par år efter att Titanic sjönk.

 

FAKTA: Federal Reserve bildades det närmaste året.

 

FAKTA: Astor-familjen var en av de rikaste familjerna i världen och John Astor III motsatte sig Federal Reserve.

John Jacob Astor IV, den rikaste mannen i världen då, en vän av Nikola Tesla, var en omtalad motståndare till skapandet av Federal Reserve. Astor fick sin rikedom, delvis, som en fastighetsbyggare, investerare och uppfinnare. Andra framstående Federal Reserve-motståndare, som Benjamin Guggenheim och Isa Strauss, dog också ombord. ”[3]

Användade JP Morgan idéerna från boken för att ta bort hans opposition?

Det finns många intressanta likheter mellan bokens Titan och det egentliga sjunkförloppet av Titanic:
  1. Titanic var 800 ft (269 m) lång jämfört med Titan som var 882 ft 9 tum.
  2. Titanic reste 21 knop mot Titan som reste 25 knop.
  3. Båda ansågs vara ”osänkbara”.
  4. Båda hade långt färre livbåtar än vad som behövdes för de 3000 personer ombord.
  5. Båda ägde rum i april.
  6. Båda slogs på styrbordssidan av ett isberg.
  7. Båda fartygen sjönk att döda ett stort antal passagerare.

Förstå att Federal Reserve och Fractional Reserve System är nyckeln

Vad skulle få en person att ta på sig en så stor risk som att utföra en sådan plot Tja, när det kommer till de flesta saker verkar det som om allt handlar om pengar. Om du läser andra teorier om Titanic kan du se att de flesta har att göra med försäkringsbedrägerier och vissa hävdar även att Titanic rammades av ett annat farttyg istället för ett isberg.

Men om du var en rik affärsman som försöker säkra den största affären i historien som vet vilka galna idéer som kan komma i din väg. Om du inte känner till det privatiserade Federal Reserve-systemet och hur våra pengar inte kontrolleras av vår egen regering då föreslår jag att du tar dig en stund och tittar på den här videon här:

Efter att man förstår kontrollen som införts kring våra pengar och förstå att mycket av hur våra pengar fungerar, kan du se den obegränsade makt som kan komma till någon som har kontrollen över Federal Reserve.

Vad tycker du om den här idén? Är det så långsökt att tro att en person skulle försöka bli av med rivaler för att säkerställa en nästintill obegränsad makt? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

 

Annonser


Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

4 svar

  1. Ånej, Titanic var ett av elitens klassiska fake events och båten har aldrig sjunkit eller ens varit på den påstådda resan. Ett mycket välregisserat trick lett av dåtidens massmedia som var lika korrupt då som den är nu!! Vad som skrivs och matas ut till allmänheten blir ”sanning” utan minsta bevis.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: