SVT väljer ut vem-vilka som ska få framträda med fostrande propaganda

Ett litet inslag om hur SVT väljer ut vem-vilka som ska få framträda med fostrande propaganda. Jag såg detta inslag och trodde att det var så som det presenterades, ett par slumpvalda vanliga Malmömödrar som var förtvivlade över skjutningarna vid deras förskola, men så vad det ju inte….

 ………………………………………………………………………………….

Mia Orange:

– Det är så dj…a empatilöst att skjuta utanför en förskola.

– Jag älskar Möllevången, vill så gärna att mina barn ska växa upp med läge till allt det här som faktiskt är fantastiskt med den här stadsdelen. Men samtidigt känner jag att det är så många otroligt utsatta ungdomar som uppenbarligen känner att det finns inte möjlighet till något annat än kriminalitet…

 

Jenifer Malmqvist:

– Det måste ske någonting så att dom inte får tag på vapen, att dom får ett bättre liv så att dom inte behöver hålla på så här.

……….

Liksom i  Syd Nytt-sändningen ovan om dödsskjutningen på Möllevången presenterades i upprepade TV-nyheter under onsdagen de båda kvinnorna som “föräldrar till barn på förskolan”. Som om vore de båda två helt slumpmässigt utvalda föräldrar, boende i denna Malmö-stadsdel.

I verkligheten utgör dessa två kvinnor delar av avantgardet för den mångkultur som sedan år tillbaka förvandlat det svenska och trygga Malmö till ett inferno av kriminalitet. Vilket naturligtvis ligger bakom SVT´s allt annat än slumpmässiga urval av intervjupersoner.

Mia Orange verkar, föga överraskande, som doktorand vid Statsvetenskapliga institutionen i Lund. Ett forum som med sitt läge klämt mellan Sociologen och Socialhögskolan har alla förutsättningar som drivhus för vänstervridna marxister och andra verklighetsfjärmade aktivister. Varför man inte heller förvånas över hennes euforiska beskrivning av den stadsdel

som hon så hett önskar att hennes barn ska få växa upp i.

Beträffande Jenifer Malmqvist så är det, som framgår av hennes uttalande vid prisutdelningen nedan, inte bara den etniska och kulturella mångfalden som står överst på samhällsagendan. Denna kvinna (?) när förstås också drömmen att alla homosexuella och hbtq-personer ska ges uppehållstillstånd i just Sverige.

De båda Möllevången-vänstervridna har inte ord nog för att beskriva sin frustration över hur svårt de “utsatta ungdomarna” har det i Malmö. En inte alltför långsökt reflektion i sammanhanget är väl då att den skjutne mannen ifråga, känd som Malmös gangsterkung, faktiskt var c:a 50 år. Sannolikt hade detta avskräde till homosapiens inte gjort ett ärligt handtag i hela sitt liv, utan varit i de skattebetalande Malmö-bornas omsorg sedan han tillsammans med sin övriga släkt kom till Sverige för drygt 30 år sedan.

Kan man annat än sucka över den situation som svenska folket – inklusive Malmöborna – numera lever i. Vilket inte enbart handlar om ett mångkulturellt kaos (som till stor del kan beskrivas som resultatet av “Malmöungdomar som vill förändra världen”), utan därtill de svenska PK-mediernas, snart helt skattefinansierade, makabra propaganda och kamouflerande av fakta..!

//Kenneth Sandberg

…………

Mia Orange

Forskarstuderande, Statsvetenskapliga institutionen.

Jenifer Malmqvist regisserade amatörteater innan hon påbörjade sina filmutbildningar, idag är hon en manusskrivande filmregissör.

Det har den senaste tiden varit smått kaotiskt i filmaren Jenifer Malmqvists liv. Knappt fyra veckor innan guldbaggegalan blev hon mamma till en pojke (finns pappan kanhända på något lab-kylrum för insemination i Köpenhamn, kanske..?).

De som följde gulldbaggegalan på TV missade då hon fick ta emot priset men de som tittade på SVT-play såg när Jenifer Malmqvist fick gå upp på scenen och ta emot den annorlunda figuren.

 

 Det är jäkligt fint att få en guldbagge. Men jag önskar också något mer. Jag vill att regeringen med omedelbar verkan ser till att hbtq-personer som söker asyl i Sverige och har rätt att stanna, faktiskt får stanna, sade hon efter att ha tagit emot priset.

 

– Jag jobbar på en TV-serie tillsammans med Goran Kapetanovic och China Åhlander. Den går under arbetsnamnet Malmösyndromet och handlar om några Malmöungdomar som vill förändra världen.

Annonser


Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

2 svar

  1. Förvånad, nej
    Förväntat, ja

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: