AGENDA 2030 – Vet alla att målet är ett globalt totalitärt Världsstyre?

http://mxp.blogg.se/2018/october/agenda-2030-vet-alla-att-malet-ar-ett-globalt-totalitart-varldsstyre.html

Det som sker nu i Sverige ingår i en medveten strategi att bryta ner samhället för att kunna införa antikrists diktatur … De enda som erbjuder ett alternativ till denna utveckling är Sverigedemokraterna enligt Sverige 7:14 och Lars Enarsson.

Detta kontroversiella tilltal väckte ju mycket uppståndelse och mycket kritik i både kristna och profana kretsar. Men det har sedan dess bekräftats på olika sätt. Under böneturnén genom Sverige månaden före valet, blev jag uppmärksammad på det FN dokument som kallas för Agenda 2030.

Detta presenterades i FN i september 2015 av bl a påven och President Obama. I princip handlar detta mycket detaljerade projekt om en målsättning att senast år 2030 utifrån ett globalt världsstyre införa en total kontroll över alla individer i världen på livets alla områden, för att skapa ”en hållbar framtid” för vår planet.

För ”hela mänsklighetens bästa” kommer all individuell frihet att upphöra. Bakom alla de vackra orden döljer sig ett totalitärt skräcksamhälle långt värre än Orwells 1984.

”Agenda 2030” beskriver med andra ord exakt det som Bibeln redan förutsagt i tusentals år om en kommande antikristlig diktatur. ”Och vilddjuret fick rätt att strida mot de heliga och besegra dem, och det fick makt över alla stammar och folk och språk och länder. Alla jordens invånare kommer att tillbe det, alla som inte från världens skapelse har sitt namn skrivet i livets bok som tillhör Lammet som är slaktat.” (Upp 13:7-8)

Planen, uppbackad av påven började sättas i verket i januari 2016.

Regeringen Stefan Löfvén fattade ett beslut att Sverige ska ställa sig i spetsen och bli ett föregångsland för genomförandet av ”Agenda 2030” till punkt och pricka. De har sedan dess jobbat väldigt hårt och målmedvetet för projektet.

Författaren och teologen Claes-Göran Bergstrand skrev om detta i en artikel redan 2015 Sveriges roll i en ny världsordning (pdf):

”Enligt utrikesminister Margot Wallström och biståndsminister Isabella Lövin, ’tar Sverige tillsammans med nio andra länder ett särskilt ansvar för genomförandet av Agenda 2030 och dess mål, som tillsammans skapar bättre förutsättningar för den enskilda människans liv, och vår planets överlevnad.

Som en av de största bidragsgivarna är vi tydliga med våra förväntningar på effektivitet och resultat.’ (Metro 26/10).

Bland organisationer som stödjer Agenda 2030 finns Svenska kyrkan, Svenska missionsrådet, KFUM, Frälsningsarmén, Diakonia, RFSU, Justitia et Pax, Svenska muslimer för fred och rättvisa och Svenska Bahâ`î samfundet.”

Det handlar alltså om rika flora av olika organisationer från olika religioner och livsåskådningar som arbetar och strävar tillsammans mot samma mål. Svenska Missionsrådet är medlemmar i Concord, vilket är Sveriges nätverk för Agenda 2030. I Svenska Missionsrådet ingår även Equmeniakyrkan, EFS, EFK, UMU, Församlingen Arken, m fl. Läs mer om detta här

* * * * * * * * *

AGENDA 2030 presenteras politiskt och medialt som ett nödvändigt projekt för att komma till rätta med miljöförstöringen och rädda miljön för barn och barnbarn. Detta är den stora reklampelaren bland de 17 Globala målen (se bild ovan!)

Detta globalistiska projekt vill Sveriges riksdag och regering stå i täten för!

ATT ”AGENDA 2030” faktiskt handlar om något helt annat känner man inte till.

AGENDA 2030 innebär ytterst ett totalitärt globalt styre där individuell frihet och yttrandefrihet upphört.

* * * * * * * * *

OVANSTÅENDE TEXT är saxat ur Rundbrev från Sverige 7:14 den 4 oktober.

H/T & KÄLLA Sverige 7:14.

 

 

 

 



Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

2 svar


  1. I have been browsing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
    It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be much more
    useful than ever before. I will right away grab your rss feed
    as I can’t in finding your e-mail subscription link or
    e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me
    understand in order that I may subscribe. Thanks.
    Hello, I read your blog like every week. Your writing style is awesome, keep up the good work!
    http://foxnews.net/


  2. Thank you for various other illuminating website. Spot better could I recieve that form of material developed in this sort of ideal process?

    I’ve got a performing which often I’m just now creating, plus I’ve long been from the
    check those knowledge.

Upptäck mer från Bakom kulisserna

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa