https://www.bitchute.com/embed/EbjO8UVpoZH7/

I ovanstående inslag förklarar jag hur jag upptäckte att sossar inte värnar om den hederliga dialogen;

http://www.ninadrakfors.com/?p=1801

Det går inte att ursäkta S för vad de i nuläget gör mot Sverigedemokraterna (SD) samt mot vårt samhälle. Länge har S haft ett beteende av förtryck,  översitteri och mobbning. Jag försöker verkligen att förstå mig på företrädarna inom sjuklövern. Jag hamnar alltid till samma slutsats i min analys, att i olika grad i beteendet  är dessa människor grandiosa narcissister. Deras beteende genomsyras av att inte ta ansvar för de av deras handlingar som får negativ effekt,  det faktiska utfallet av politiken. Om ni lyssnar på en dessa företrädare när de får frågor kring minskad trygghet och varför utländska män som våldtar inte utvisas i högre grad, så kommer flosklerna och undanflykterna. Det låter bara som så att Sverige minsann utvisar men inget säger de om vad de vill, utan allt är alltid frid och fröjd.

Ett tag när det gällde islamister som åkte till Syrien för att strida/kriga/mörda för ett kalifat, skulle dessa rehabiliteras när de kom tillbaka till Sverige. Hur kan man ens komma på tanken att mördare inte ska straffas, utan istället få jobb och bostad? Varför detta vurmande för män som inte vill anpassa sig till vårt land och vårt sätt att styra samhället i demokratisk ordning? Noterade ni i valet att det var så många politiska debatter men ingen av utfrågarna ställde den viktigaste frågan till politikerna – Vad vill ni göra med de 3.000 islamister som finns i Sverige? Dessa islamister som Säpo uppger är ett hot mot vårt samhälle, är inte det en högst relevant fråga att ställa? Jag hade önskat att utfrågarna ställde frågan om dessa islamister kan anses vara svenskar? Ytterligare en fråga hade varit vad politikerna tänker göra för att stoppa utvecklingen av att islamister och deras fundamentalistiska religiösa vanföreställningar breder ut sig i samhället? Eller vad anser politikerna om sharialagar? Så många viktiga frågor som lyste med sin frånvaro.

S har upprepade gånger sagt att de ska utvisa illegala invandrare. Men istället ser vi ett skuggsamhälle växer fram, där kriminalitet, och att arbeta svart, förmodligen är på det sätt man försörjer sig. Vad hände med att ställa frågan till Löfven hur det går med de 80.000 utvisningarna av illegala invandrare som S lovade 2016?

I nedan länk berättar jag varför sossarna inte längre är ett alternativ för mig att rösta på;

https://raset.story.aftonbladet.se/chapter/chapter-2/

Media och politikerna sitter i samma båt. Det oroar mig att stora delar av vår media i Sverige inte tar sitt journalistiska uppdrag på allvar. Deras uppgift är att ge allmänheten sanningsenlig och korrekt information så att vi kan göra välgrundade beslut vid viktiga val.

Det glädjer mig dock att även många inom media bryter sig loss från “agendajournalistiken” och gör strålande insatser.

Min poäng är, lita inte på media, lita inte på politikerna, tänk självständigt och ställ kritiska frågor för det är din demokratiska rättighet.

Nina