Tre, fyra superblåsta generationer

Det är den vanskötta ekonomin som kommer att sänka Sverige. Även om man städar upp genom att plocka in och skicka hem varenda förbrytare av alla sorter så är det som Merit Wager skriver nedan.

Med vänlig hälsning/T

https://www.lenaholfve.se/blasta

”Det verkar vara rena rama Vilda Västern ”out there”. Rapporter från olika håll i landet kommer från kommun- och socialfolk som ser hur regelverk och lagar luckras upp och hur man i enskilda kommuner hittar på egna regler och använder skattemedel som man ”känner”. Oerhörda summor går till ”nyanlända”. ”Om folket visste proportionerna så skulle de baxna”, säger några som jag har haft kontakt med. Och från många håll hörs klagomål – både sorgsna och arga dito – från svenskar som upplever sig satta på undantag, som känner att de, som arbetat, betalat skatt och levt hederligt kommer i sista hand medan de som kommit hit och aldrig jobbat en dag kan leva på en betydligt bättre standard än många av just dessa svenskar.

Sverige är ett av de mest aparta länderna bland västerländska demokratier. Långt ifrån alla upplever ens Sverige som en demokrati längre och många är förtvivlade över att inte, som i övriga motsvarande länder, ses som viktigast i sitt eget land. Det är många som är hjärtskärande förtvivlade över att ”se vårt land förstört och vår trygghet sönderslagen”, som de skriver. Och just känslan av att jobba, betala mycket hög skatt men inte få det som skatten enligt samhällskontraktet ska ge dem, gör människor både rasande och förtvivlade. För dem betyder ordet ”undanträngningseffekten” att det är de som trängs undan.

Ovan inlägg från en socialchef i en mellanstor kommun är bara ett vittnesbörd om att det går utför med enorm fart nu. 47 miljoner kronor i budgetunderskott för den sociala välfärden bara i en kommun. Och bara för den sociala välfärden. Sverige är ett korthus som mycket snart kan komma att rasa ihop.”

Det gäller i hela väst, för att inte säga hela världen
Om man hade varit ute efter att hjälpa flyktingar hade man inte  a) bombat folk så de ens blev det b) hjälpt dem på plats i t.ex. Turkiet genom att bygga bra läger.

Men man har aldrig varit ute efter att hjälpa någon utan man har tagit krigsbyten av flera skäl och ett är att man måste skapa scapegoats – syndabockar – då ekonomin ska krascha. Den ska krascha för att dölja trillioner dollar, pund, euro, kronor som har fått egna fötter.

Det finns bara ett sätt att röja i det här och det är att stifta en lag som tvingar alla inom stat och kommun att redovisa varifrån de har fått sina miljoner. Den lagen lär de inte stifta frivilligt, och den kräver också att åklagarna vaknar upp ur sin nuvarande koma, plus att man bör nog se över domarkåren rätt grundligt.

Jag skulle t.ex. vilja veta hur Filippa Reinfeldt kunde köpa en villa för tio miljoner strax efter det att hon sålt ett sjukhus – Sabbatsberg – för 7-800.000:-… Löfvens dubbelliv skulle jag vilja se utrett, med flera, en sisådär 250 000 pers förmodligen.

Alla ska lära sig att det är flyktingarnas fel
För några år sen sa en svensk fastighetsskojare att ”jag är i fel bransch, pengarna finns inom flyktingindustrin”. Ja, kan man hyra ut en etta för 70.000:- i månaden så är det nog så. Det är 45 år sedan jag fick veta att jag var en idiot som inte gick in i den offentliga politiska sektorn, och en tjej i klassen, som stal klasskassan, är idag en av landets högsta ämbetsmän. SSU-folk som körde bedrägerier har väl belönats med ministerposter. Jag har sagt det förr; Sverige är byggt av kriminella för kriminella.

Det är också Marx som har ”uppfunnit” sociologin som påstår att ingen, absolut ingen, kan bli kriminell som inte är fattig för det blir man enbart av att vara fattig. Det är så dumt så klockorna stannar men fullt begripligt att det gäng som styr nu vill ha det så.

MEN det är Karl Marx och Rotschild vi ska studera
Vad jag förstår anställs Marx av Rotschild, sin egen släkting, för att blåsa alla arbetare på hela klotet länge, och det är på G. att spricka nu, dvs. folk vänder sig emot vänstern.

De hurrar dessutom då de gör det men de blir faktiskt blåsta, igen. Det ingår då man bygger en fascism att arbetarpartier och facket ska väck samt hela socialismen. Det är samma gäng som kört vänstern som nu slagit över och bygger en kommunism i botten med en fascism på toppen.

Möjligen för att de behöver en polisstat som skydd mot folkens vrede? Man tömmer fängelserna i Libyen, Irak etc för att motivera en polisstat men det verkliga skälet är att den ska hålla Svensson i schack lite senare.

Hur som så finns det nog gott om folk som har varit sossar t.ex. sen koltåldern, som mår rätt illa här och nu, och de bör nog ställa sig frågan om de känner vad brottsoffer brukar känna?

För det är ju vad vi är allihop, och oavsett partifärg eller ens klasstillhörighet, efter 100-150 års hjärntvätt, presstöd som gått ut för att kunna styra pressen, biblioteksfonder som använts för att kunna styra författare, och en statlig television som inte går av för hackor.

Vi är ingalunda ur den skit vi sitter i och med lite otur kan det ta i princip 100 år.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: