Extremt valfusk 2018

Vi vet att opinionsundersökningarna alltid har gynnat de etablerade partierna, i synnerhet de på vänsterkanten. Mot SD och andra nykomlingar gör man en ”viktning” neråt av skäl som är obegripliga, m.a.o. opinionsinstituten fuskar systematiskt. Och plötsligt får S 28,4% mot alla odds?

http://whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/2174.html

Fusk är allmänt utbredd i Sverige. Statistik går inte att lita på. Arbetslösa som är på utbildning räknas inte som arbetslösa, bostadspriserna ingår inte i inflationsstatistiken, BRÅ utreder inte invandrarnas sexualbrottslighet och och och.

Fusk och lögn är etablissemangets typiska kännetecknen i Sverige.

Och då skall det inte förekomma fusk under en så central sak som ett val?

SD har alltid underskattats i opinionsundersökningar och S skönmålats. Nu plötsligt får S 28,4% som de aldrig fick i de senaste mätningarna och SD bara 17,6??? Klart det har fuskats!

Valfusket 2018 har skett på minst fem nivåer:

Valsedlar har plockats bort eller gömts bakom andra

Folk har påverkats av vallokalmedarbetare att rösta emot deras vilja, rädsla för stigmatisering

Valsedlar har plockats bort efter valet eller felaktigt ogiltigförklarats.

Elektronisk fusk när rösterna efter manuell räkning kommit in i det elektroniska systemet.

Fusk när invandrare fick nytt svenskt medborgarskap. De flesta röster då vänster.

För punkt 1 har inkommit många belägg. Det är den enklaste och primitivaste formen av valfusk. Om Sverige hade ett ärligt valsystem hade samtliga partierna funnits på en valsedel. OSSE har kommit med massiv kritik mot det svenska valsystemet.

För punkt 2 har vissa uppgifter inkommit.

För punkt 3 har vi vid lunchen den 10 sept. 2018 inte fått hela bilden.

För punkt 4 har WTV under Almedalsveckan 2018 på Gotland fått kontakt med en källa som vill förbli anonym och är rädd för sitt liv, som påstår att mjukvara har utvecklats att fuska fram felaktiga elektroniska röstresultat. För att implementera denna software behövs det kanske att släcka ner valmyndighetens hemsida.

För punkt 5 finns litet forskning, men de flesta migranter har kastat sina ID-handlingar och ljugit om sina asylskäl.

En fördel har den katastrofala migrationspolitiken som både Alliansen och S/MP är ansvariga för: även den dummaste fattar att den politiken är fel. Att drabbas av dålig svensk sjukvård och fattigdom som pensionär är också lätt att begripa. Därför är det omöjligt att S, MP, SD eller FI kan ha fått de valresultat som nu anges officiellt.

Mest förvånande är sossarnas 28,4%. Detta öppnar för misstanken att S har kontrollerat valfusket. Qui bono!

Det som snabbast väckte fuskmisstanken igår kväll under valvakan var att valmyndighetens hemsida bröt ihop och därefter sjönk SD ner från 23% till 17% och S upp i raketfart. Ännu mera alarmerande var att övriga sjönk till 1,4%. Denna siffra är totalt omöjlig. AfS har haft många indikationer att de skall komma in i riksdagen. De har i alla fall fått mera än 1,4% av rösterna. NMR har också gjort en lysande valrörelse. MED har kunnat locka många och prominenta väljare. Piratpartiet är inte uträknad ännu. Inget kan förklara att FI plötsligt tappar så extremt mycket.

1,4% på övriga och det brutna löftet att särredovisa FI under valnatten bevisar entydigt att extremt röstfusk har skett i det sjunkande Sverige. Sossarna är huvudansvariga!

Krav: ny rösträkning för SD, AfS, MED, NMR, FI, V, MP och S samt nyval

P.S.: WTV hade redan före valet intuitionen att det kommer att fuskas under rösträkningen:

AfS större än Centern på FB

Nya Dagbladet är framstående när det äller rapporteringen om valfusk 2018:

Länsstyrelsernas webbplats nedstängd – ska ansvara för valnattsrapporteringen;

Många röstkort kom aldrig fram med Postnord;

Något stämmer inte med söndagens valresultat;

 Kategorier:Uncategorized

2 svar

 1. ”Jag kan inte frigöra mig från tanken att mycket i valet inte gick rätt till. Det är för mycket som inte stämmer, som jag delar med signaturen ”Hans K:s” kommentar i går”. Visst är det något som inte stämmer det fick vi ju erfara 2006 när rösträkningen för första gången gick via ”nätet”. Inga sedvanliga kontroller gjordes. Vi, det svenska folket är alldeles för blåögda som ”köper” de mest bisarra förklaringar om Vad som gjorde att valet blev som det blev. 2006 var statistikprofessorn Sören Holmberg med i Tv under valvakan som en slags ”Grindvakt” som skulle ge det svenska folket förtroendet om att allt går rätt till. Problemet med valet 2006 var att man kontrollerade aldrig de manuella rösterna!

  Att ingen reagerar över den ökning som M gjorde jämfört med valet innan var ju tack vare att man hade en ”Grindvakt”! M gick från 15,25% till 26,23%!!! Valet var riggat och det svenska folket har rätt att få veta om man begått brott mot det svenska folket.Statistikprofessorn Sören Holmberg kunde inte statistiskt förklara denna sensationella uppgång. En sådan ökning hade inte skådats i modern tid. Det var en Världssensation! Varför räknades inte valrösterna om i efterhand 2006?

  När folket undrar vad är det för siffror som presenteras, då är det bara att inse ”manipuleringarna” pågår fortfarande. 2006 åkte M:s siffror upp som en rymdraket medan 2018 sänkte man SD som en sten i sjön. Vem eller vilka och hur säkerställer man rösterna egentligen? Det verkar som om man ”bluffat” sig fram både här som där genom åren. Ett val skall kunna statistiskt säkerställas men INGEN klarar av det när siffrorna är manipulerade. Trots det skulle ändå en statistisk genomgång av 2006 års val DEFINITIVT bekräfta att valet var manipulerat. I år verkar det som om att manipuleringarna drabbade SD.

  När det var klart skulle Reinfeldt presentera våran NYA utrikesminister. På en liten scen dras draperiet bort och DÄR står Carl Bildt! Han hade aldrig synts till på månader. Varför skulle han sitta gömd i dagar, timmar om inte valet var riggat och klart. Han skulle finnas bland de övriga OM inte valet var riggat.

  Alla vet ju att han är CIA:s springgosse och nu kunde man slå klorna om Sverige med hjälp av denne Landsförrädare. Han är dessutom sedan 2016 (i varje fall) medlem i The Committé of 300. Wallenberg är den andre svensken som finns i denna kommitté Man måste ha 1 MILJARD DOLLAR för få vara med där. Var har C B fått denna MILJARD dollar ifrån? NUON affären! The Nine är de som kontrollerar denna kommitté och det är de som ska verkställa de uppdrag som The Nine ger dem. Punkt slut.

  ps.Barroso EU:s ordförande vid starten är också medlem. Var har han fått sin 1 MILJARD DOLLAR ifrån? Kan det vara från pengar EU:s kassa eller var ifrån? Hm, visst luktar det KORRUPTION.
  Samma år gjorde Folkpartiet 77 dataintrång där man kom över sossarnas valstrategi. Ingen åtalades men Lejonborg fick gå men varför fick de ställa uppi valet 2006? Intrången gjordes av VEM? CIA, MI5, MI6, Mossad? VEM, för inte satt folkpartiet på sådana kunskaper att man själva kunde utföra detta.

  Hoppas det ger dig något, TT.

  Gilla

 2. En släkting påpekade att några av dennes bekanta i England, som följde det svenska valet via bl.a. YouTube, reagerade på hur AfS kunde ena stunden vara på gränsen att komma in i Riksdagen, för att ett kort stund hamna bland ”övriga”, som sammanlagt hade strax över 1% …

  Gilla

%d bloggare gillar detta: